Sikker mail

For de fleste brugere kræver det ingen ændring i mail adfærd. Det eneste de skal lære, for at sende sikker post er at brug “From:” feltet i deres mail program, når de skal sende fra en funktionspostkasse – Så simpelt kan det gøres.

Nemt i hverdagen

Der skal ikke skrives NemID koder hver gang en e-mail skal sendes sikkert, med vores Small pakke kan I sende e-mail fra både PC’ere, Mac, Linux, tablets og mange forskellige mail programmer.

Med en dedikeret løsning har I jeres egen sikkermail service kørende i skyen. Det betyder højeste niveau af isolation og sikkerhed og giver øget oppetidsgaranti. Løsningen er 100% drevet af os, I skal ikke gøre andet end at benytte systemet.

Platformen bruger stærkt krypterede adgange til jeres mailserver og kræver ikke specielle ændringer i jeres firewalls eller generelle sikkerhedsopsætning. Det unikke design betyder at der ikke gribes ind i jeres almindelige mailflow. Vi behandler sikker og digital post direkte i postkassen – alt andet kører som det plejer.

Platformen er baseret på Microsoft Azure, og det sikrer maksimal sikkerhed, skalering og driftsstabilitet. Integration med Azure Log gør det nemt at integrere hændelser fra systemet med overvågning og trussel-systemer eksempelvis Advanced Threat Analytics og Operation Management Services.

Lovkrav og certificeringer

Få sikkerhed for, at I overholder alle krav omkring beskyttelse af personfølsom information i e-mail. Sikker mail er dækket af vores databehandleraftale og vores datacenter samt drift er top certificeret og bliver løbende revideret. Alle systemer overvåges 24/7 og automatiserede driftsprocesser sikrer høje oppetider.

Få post fra virk.dk direkte i Outlook

Med sikker post får du din digitale post leveret direkte til en postkasse i dit e-mailsystem. Adgang til denne postkasse sker på samme måde, som en almindelig delt postkasse. Slip for besværlige logins til virk.dk og hold fast i sikkerheden.

NemID standard certifikater

Vi kan anvende både jeres virksomheds- og medarbejdercertifikater til funktionspostkasser. Få den løsning der passer til jeres behov og økonomi.

 

I skal bruge Office 365 eller Exchange

Vores sikker mail er bygget til Microsofts Exchange mail system og kræver, at I enten kører Office 365 eller Microsoft Exchange Server. Hvis I bruger et andet mailsystem, kan vi hjælpe jer med, at få flyttet jeres e-mails derover i en fart.

Få en uforpligtende snak om dine muligheder

Lag 18
Vær’ på forkant med dine digitale muligheder – Tilmeld dig vores nyhedsbrev