Bekæmp fremtidens hackerangreb

Muninn AI

Vi har de senere år oplevet et paradigmeskift indenfor sikkerhed. Hvor vi tidligere fokuserede på at holde fremmede og deres angreb væk fra det interne netværk med firewall og andre lignende sikkerhedsforanstaltninger, må vi i dag erkende at dette ikke er nok.

muninn_logo

De fleste cyber angreb kommer indefra

De fleste cyber angreb kommer i dag indefra. Det kan være inficerede arbejdsstationer eller folk der på anden vis har tiltvunget sig adgang til virksomhedens netværk. Det kan også være at interne medarbejdere som forvarende eller uforvarende får bragt virksomhedsinformation ud af virksomheden, hvor konkurrenter eller kriminelle får adgang til denne information.

Vi er derfor nødt til at betragte sikkerhed på en anden måde.

Systemgruppen er derfor blevet forhandler af Muninn AI, som har til formål at finde hændelser i netværkstrafikken som ikke er normale og indikerer brud på sikkerheden ved f.eks. nogen sender data ud af virksomheden. Dette gøres ved hjælp af avanceret machine learning, som konstant identificerer og alarmerer hvis der foregår anormaliteter i netværkstrafikken.

Muninn indeholder også en dybdegående logning af trafikken på netværket som er særlig brugbar ved dokumentation og sporing af datalæk, databrud eller hacker angreb.

Muninn findes i forskellige størrelser og priser, derfor anbefaler vi et møde hvor vi klarlægger hvilken model der passer til din virksomheds netværk. Munnin fungerer både i lokale netværk med on-premise servere og hosting tilknyttet netværk.

Pris for en netværkssensor opsat i lokal netværk starter ved 1799 kr,- om måneden(1-25 brugere) for basis pakken.

Basis pakken inkluderer ikke overvågning fra SystemGruppen som vi anbefaler for at kunne opdage og reagere på trusler i tide. Pakkerne Pro og Premium inkluderer overvågning fra SystemGruppens servicedesk og rapportering ved tegn på unormal adfærd på netværket.

For kunder i SystemGruppens hosting center kan Muninn tilbydes til 49 kr,- pr. bruger pr. måned.

11-25 brugere

fra 1799,-

priser fra / kr./md.

Gratis 'proof of value' i 30 dage

Kontakt os for at prøve Munin Network sensor i 30 dage.