Forebyg din virksomhed

Heimdal Security

Heimdal Security er et program som installeres på den enkelte PC (klient) og giver en beskyttelse mod ondsindet software (malware) som IT-kriminelle forsøger at smugle ind på din PC. Forebyg jeres virksomhed imod de mest avancerede:

  • Trusler
  • Angreb
  • Udnyttelser
heimdal_logo

Heimdal har løsninger til overstående platforme

En avanceret og intelligent beskyttelse mod malware

Heimdal Security var tidligere et supplement til din antivirus som beskytter mod angreb som er for avancerede til at antivirus kan blokere dem.

Men Heimdal Security er også kommet med anti-virus, dermed kan man samle sikkerheden i én pakkeløsning. Produkterne hedder Thor Foresight og Thor Vigilance.

Thor Foresight har 3 lag af beskyttelse:

Proaktiv beskyttelse

Det er meget vigtigt at opdatere Java, Adobe og anden velkendt software som er installeret på den enkelte PC (klient). Dette er vigtigt fordi 65 – 80% af al malware forsøger at udnytte sårbarheder i denne software til at inficere det netværket som PC'en er tilknyttet. Heimdal sørger automatisk for at opdatere denne software når der foreligger en ny udgave (patch) fra leverandøren

Real time beskyttelse

Heimdal har kendskab til inficerede hjemmesider og blokerer for adgang til disse. På denne måde beskytter Heimdal Security, når en bruger surfer på nettet eller uforvarende trykker på et skadeligt link

Reaktiv beskyttelse

Heimdal er én af verdens bedste sikkerhedsløsninger fordi løsningen har en intelligensdatabase som bl.a. er baseret på infiltrering af hackernetværk. Hvis din PC (klient) er blevet inficeret med malware, registrerer Heimdal Security hvem malwaren forsøger at kontakte (malwarens master ude i cyberspace) og forhindrer denne kontakt. På denne måde forhindres uvedkommendes adgang til de data

Thor Vigilance beskytter mod virus på flere måder:

Real-time scanning af filer

Der bliver konstant holdt øje med at der ikke sker ulovlige handlinger på filer der allerede er på computeren og nye filer der bliver downloadet. Alt dette gøres med minimal påvirkning af computerens ydeevne

Sandboxing og bearbejdning af adfærdsændringer

Programmet er forbundet til en cloud tjeneste hvor mistænksomme filer kan udpakkes og undersøges i sikkerhed. Bagefter blokeres filen hvis der er fundet virus.

Bruger kunstig intelligens til at bekæmpe selv de nyeste virus versioner

Thor (Foresight+Vigilance)

27,-

kr. pr. PC pr. måned.

Thor

15,-

kr. pr. PC pr. måned.

Hackere ændrer dagligt i deres ondsindet kode og det kan traditionelle antivirusprogrammer ikke stoppe, men Thor Vigilance bruger kunstig intelligens til lære omkring den ondsindede kode og kan spotte ændringer. Dermed blokeres virus stadigvæk enkelt og sikkert.

Kontakt os hvis du vil høre nærmere eller bestille Heimdal Security, så hjælper vi dig med at installere programmet på dine PC'er.

Prøv Heimdal gratis i 30 dage

Udfyld felterne, så kontakter vi dig hurtigst muligt.