Fjernbackup

Med en nem og sikker online backup-løsning fra SystemGruppen risikerer du ikke at miste forretningskritiske data.

Fjernbackup ved udefrakommende trusler

Backup til et medie internt i huset er tilstrækkeligt i det omfang, hvor der kun sker skade på hardware eller software, som kan løses ved en reparation eller genskabelse af tabt data. Det vil altså sige, at du i disse tilfælde kan forlade dig på at holde driften, vedligeholdelsen og kopieringen af virksomhedens vigtige data internt i virksomheden, så du slipper for at skulle kontakte en ekstern afdeling til at varetage vigtige IT relaterede opgaver.

Med en nem og sikker online backup-løsning fra SystemGruppen risikerer du ikke at miste forretningskritiske data. SystemGruppens online backup-løsning er baseret på IBM Spectrum Protect (IBM Tivoli Storage Manager) og foregår via internettet, hvor data på aftalte tidspunkter overføres til SystemGruppens datacenter. Backup’en foregår helt automatisk, og du er fri for at tænke på båndrutiner og opbevaring af virksomhedens backupmedier.

Hvorfor er backup vigtigt?

Ikke alle virksomheder har backup på deres data. Hos SystemGruppen er vi klar over problemstillingen. Se videoen, hvor teknisk chef hos SystemGruppen, Christoffer K. Jakobsen, fortæller om vigtigheden med backup og fjernbackup. 

En effektiv online backup-proces

Mange virksomheder rammes dagligt af Ransomware, hvor adgangen til data bliver krypteret, og kriminelle kræver betaling for at give adgang igen. Med SystemGruppens effektive online backup-proces med automatiske, trinvise backups i flere versioner vil man typisk være i stand til at genskabe meget af det datagrundlag, der er blevet krypteret af angriberne. Overlad ansvaret til SystemGruppen med en Online Backup-løsning, så ansvaret kun ligger ét sted.

Men hvad med den stigende trussel fra f.eks. oversvømmelser, brand og tyveri? Det vil sige, dér hvor IT-udstyret bliver ødelagt eller fjernet, således at du ikke engang har muligheden for at komme i besiddelse af sikkerhedskopierede data. Her kan vi, hos SystemGruppen tilbyde dig fjern backup. Ved fjern backup sørger vi for at tage daglig backup over internettet, hvor backuppen bliver gemt i SystemGruppens datacenter.

Vi har løsninger til backup på fil niveau, eller backup af hele virtuelle servere. Vi kan også tage backup af Exchange og SQL servere. Backuppen placeres i vores datacenter, hvor den er i trygge hænder.

SystemGruppen tilbyder fjern backup med Cloud Hosting

Hos SystemGruppen har vi specialiseret os i at tilbyde markedets måske bedste fjern backup. Det gør vi i form af Cloud Hosting, hvor virksomhedens data og vitale systemer placeres i et online datacenter. Alle de data, der uploades i vores datacenter, befinder sig i Odense og varetages af SystemGruppens egne højtuddannede medarbejdere og beskyttes dagligt mod udefrakommende angreb. Med Cloud Hosting opnår du altså en forhøjet IT-sikkerhed, da der i hosting er mange flere lag af drift sikkerhed i forhold til lokale servere.