Har du styr på din IT sikkerhed?

Flere og flere virksomheder bliver ramt af hacking, virus og malware. Kun en brøkdel af danske virksomheder har et ordentlig beredskab til at passe på deres data. Vi rådgiver om IT-sikkerhed og sikrer dig mod ubudne gæster.

Lad os lave et IT-sikkerhedstjek i din virksomhed

Vi gennemgår de tekniske og praktiske forhold som påvirker IT-sikkerheden og afleverer en overskuelig rapport til dig med overblik over evt. svagheder og anbefalede tiltag for at forbedre sikkerheden.

Hent produktblad.

Heimdal Security

15,-

Kr. pr. bruger / mdr.

Antivirus

21,-

Kr. pr. pc / mdr.

Antispam

9,50

Kr pr. mailkonto / md.

SMS Passcode

32,-

Kr. pr. bruger / mdr.

Fjern Backup

1,25

Kr. pr. GB / mdr.

IT-sikkerhed

Alle virksomheder har i dag en eller anden form for IT-system – men det er de færreste, der har et ordentligt sikkerhedssystem til at passe på al deres data. Faktisk viser det sig, at ca. 7 ud af 10 danske virksomheder ikke er ordentligt beskyttet mod potentielle trusler. Skulle uheldet være ude, kan det blive en bekostelig affære.

Truslen retter sig mod både store og små virksomheder. Hvis man har en mindre virksomhed er det mindst ligeså relevant at have en høj IT-sikkerhed. Det skyldes, at mange hackere netop ved, at mindre virksomheder ofte er dårligere beskyttet og dermed mere udsat.

Faktisk blev 43 % af alle cyberangreb i 2015 rettet mod små og mellemstore virksomheder. 60 % af de små virksomheder, der har været udsat for et succesfuldt hackerangreb, er gået konkurs efter seks måneder.

Højere IT sikkerhed med ekstern IT afdeling

For mange virksomheder er IT-sikkerhed samt opdatering og vedligeholdelse af software en tids- og ressourcemæssig udfordring. Derfor vælger flere af outsource hele eller dele af deres IT-system for at opnå den bedste sikkerhed og dermed undgå ubehagelige overraskelser.

Som ekstern IT-afdeling hjælper SystemGruppen blandt andet med at spotte uregelmæssigheder og lære virksomheder omkring sikker og hensigtsmæssig adfærd ved brug af diverse IT-systemer og værktøjer.

Er din virksomhed tilstrækkeligt beskyttet? Vi giver gerne et gratis IT-tjek, så du kan blive klogere på de områder, hvor din virksomhed bør opruste på sikkerheden.

IT sikkerhed – når uheldet er ude

De fleste virksomheder er afhængige af et velfungerende IT-system. Et nedbrud kan derfor skabe store driftsproblemer. En hacker kan finde på at tage produkthemmeligheder, trække penge fra virksomhedens konto eller stjæle personfølsomme data som fx kundedata. Du mister ligeledes produktiviteten i det tidsrum, systemet er nede, hvilket kan resultere i tabte ordrer. Udover de direkte konsekvenser, kan din virksomhed også lide alvorlige troværdighedstab, fordi kunderne kan føle sig utrygge ved at handle med en virksomhed, der tidligere er blevet hacket.

Truslen er større end nogensinde i disse år. Op til 69 % af de danske virksomheder oplevede IT-kriminalitet i 2016, og det fik økonomiske omkostninger for hele 64 % af de berørte – en tredjedel angiver endda, at deres omkostninger oversteg 1 million kroner.

Virksomheders omkostninger i forbindelse med IT-kriminalitet er samlet set steget med 141 % siden 2010. Der er derfor god grund til at tage IT-sikkerheden seriøst.

Gode råd om IT sikkerhed

Det kan bedst betale sig at forebygge og være forberedt. Helt grundlæggende bør din virksomhed have et antivirusprogram og en firewall, som regelmæssigt skal opdateres for at holde de værste cyberangreb ude.

Derudover er det vigtigt at tage backup af virksomhedens data såsom økonomisystemer, personaleoplysninger eller kundedata. På den måde kan man hurtigt og enkelt restaurere de tabte data, hvis IT-systemet går ned og data slettes.

Du kan få flere gode råd om IT-sikkerhed og blive klogere på den verdensomspændende trussel i nedenstående rapporter.

Download vores rapporter og bliv klogere på...

Vi hjælper også med følgende..