Cloud hosting / Delte servere

Cloud eller skyen som den kaldes på dansk er efterhånden et vidt brugt udtryk og alt efter hvilken slags service, der tilbydes, kan udtrykket have forskellige betydninger. Hos SystemGruppen betyder Cloud Hosting, at du som kunde ikke har kritiske systemer placeres hos dig selv, men i vores datacenter.

Driftsikkert


I vores sky kan vi garantere, at dine data bliver i Danmark, i et topmoderne datacenter, som er godkendt til hosting.

 

Fordelen ved at benytte Cloud Hosting kontra lokale servere er de mange lag af driftsikkerhed, som et datacenter kan tilbyde.

 

Med Cloud Hosting betaler du kun for den ydelse, du benytter, og kan regulere måned for måned. Du skal ikke tænke på det bagvedliggende system, men blot nyde den høje oppetid og stabilitet der sikrer din virksomhed effektivitet og glade medarbejdere på det eller de produkter du benytter ved os.

 

Vi kan sammensætte den løsning, der passer bedst til dig, f.eks. hvis du ønsker et hosted skrivebord med Office pakken, adgang til ERP og meget mere.

Cloud hosting baseret på nyeste teknologi

Vores Cloud Hosting er baseret på nyeste Windows Server teknologi, og driften sikres med redundante Active Directory, DNS og DHCP-servere. Redundans betyder, at flere servere udbyder den samme service, enten samtidigt eller på skift. Dette er med til at højne oppetiden, idet et nedbrud på en service ikke gør den offline.

Vi har i Cloud Hosting flere terminalservere, der styres af en broker, som altid fordeler ressourcerne ligeligt, og en gateway der gør det muligt at tilgå sit skrivebord, uanset hvor i verden man befinder sig.

I vores Cloud Hosting benytter vi flere Exchange servere, som spiller sammen i et cluster. Det gør de for at sikre oppetid og tilgængelig. Skulle det ske, at en mailserver går ned, tager den anden automatisk over, og kører videre. Den fejlende server kan herefter repareres og startes igen.

Vi kan tage hånd om hele din IT eller dele af den, hvis dette ønskes.