Prøv Flexfone

Gratis i 30 dage

  • Fri adgang til alle funktioner i vores telefoniløsning
  • Gratis hovednummer og 2 mobilnumre
  • Brugervenlig softphone inkluderet
  • Demoløsningen kræver ikke, at I flytter jeres numre
  • Helt uforpligtende og uden omkostninger
Flexfone_small_orange

Demo-pakken indeholder:

simkort

2 gratis mobilnumre

Med 2 gratis simkort fra Flexfone får 2 brugere den fulde oplevelse af Myfone. Afprøv tilmelding til køer og viderestilling til både kollegaer og køer. Når en bruger har et simkort fra Flexfone, kan kollegaerne se denne brugers ledighedsstatus, før de ringer op. Brugere med et simkort indgår desuden i opkaldsstatikker på køer m.m.

kaldsflow

Komplet telefonsystem med eget hovednummer

Med adgang til jeres telefonsystem, kan I opsætte kaldsflows, tastemenuer, åbningstider, speaks samt administrere medarbejdernumre, en fælles kontaktbog, afdelinger og meget mere. Vi har oprettet et hovednummer til jer samt et kaldsflow og en tastemenu, som I kan ændre i, som det passer jer.

myfone-demo

Login til Myfone.dk

I modtager jeres helt eget login til vores telefoniplatform Myfone.dk, hvor I kan få lov til at testkøre alle opkaldsfunktioner såsom omstilling, tilmelde jer køer, oprette ringeprofiler, aflytte telefonsvarerbeskeder og alle andre funktioner som Myfone indeholder. Myfone.dk er hver brugers personlige adgang til deres daglige telefoni og til opsætning af hvordan opkald til og fra både arbejds- og privatnumre skal behandles.

myfone-app-demo

Login til Myfone app

Med Myfone app’en på din telefon, hvor du bl.a. kan skifte til manuel styring af dine ringeprofiler, når du går til møde, tager ud af huset eller arbejder hjemmefra. Du kan også tilmelde dig køer, se hvilke kollegaer der er ledige, omstille kald, deltage i telefonmøder og meget andet.

Bestil en gratis demopakke

Indtast oplysningerne på jeres virksomhed her: