IT support Herning

Hos SystemGruppen er det vores klare overbevisning, at god kundeservice er et must. Vi har således en ambition om at levere nærværende og ikke mindst 100% personlig service til alle vores kunder.

Vores kundeservice er, som det mest naturlige i verden, baseret på de såkaldte ITIL standarder. En struktur eller et system, der tilstræber at skabe de bedste betingelser for kvalitetsservice inden for det informationsteknologiske felt.

Professionel IT support i Herning med hurtig responstid

Det betyder, at vi hos SystemGruppen gør vores ypperste for at sikre en hurtig og professionel IT support. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er at få den rette IT support i Herning til håndtering af presserende IT udfordringer.

Computer- og IT-systemer er for længst blevet en essentiel del af langt de fleste virksomheder. Det er dog langt fra alle virksomheder, der har flair for håndtering af selv samme. Ej heller er det alle, der har ressourcerne til at ansætte en decideret specialist inden for området.

Lokal IT support i Herning udført af vaskeægte eksperter

Netop derfor kan det give rigtig god mening at alliere sig med en virksomhed, der har specialiseret sig i alt inden for IT support i Herning. Hos SystemGruppen er vi vaskeægte IT eksperter, og vi bistår store såvel som små virksomheder med hjælp til håndtering af IT systemer.

Vi tilbyder IT rådgivning inden for en lang række områder, og uanset hvor stort eller lille dit IT problem er, kan vi helt sikkert være behjælpelige. Der ydes IT support i Herning og resten af Midtjylland og vores erfaringer siger os, at denne type samarbejde kan svare sig for langt de fleste virksomheder.

Fra hardware til software – alsidig IT support i Herning

Med kendskab til det midtjyske erhvervsliv, ved vi, hos Systemgruppen, at det oftest kan tilføre virksomheden væsentlig værdi, at have en fast IT rådgiver i ryggen.Vi tager hånd om hele IT infrastrukturen, fra fejlfinding i mailsystemer og installation og opdatering af antivirus programmer til konfigurationsændringer og opsætning af firewalls og netværksudstyr og softwareopdateringer.

Hos SystemGruppen baserer vi vores forretning på gensidig tillid og en tro på, at vi står klar til at varetage enhver IT relateret opgave. Som kunde hos os kan I således også trygt regne med, at vi har forstand på det, vi laver og at ethvert samarbejde indgås med udgangspunkt i virksomhedens specifikke behov.

Anskaffelse af nye IT systemer? Spørg Systemgruppen til råds!

Vi er vores kunders sparringspartner og rådgiver i forbindelse med anskaffelse og anvendelse af de respektive IT systemer, der er på markedet i dag. Det kunne være et nyt mailsystem, implementering af større, mere komplekse systemer eller noget helt tredje.

Vi bestræber os på at yde en uvildig rådgivning, hvor kundens behov er det vigtigste. Vi er således heller ikke farvet af bestemte brands, når det handler om at finde den bedste løsning til hver enkelt virksomhed.

Fjernsupport

Selvom din lokale IT konsulent ikke er langt væk, kan der være tidspunkter, hvor fjernsupport er en langt hurtigere og billigere løsning. Fjernsupport gør det muligt for vores IT eksperter at komme ind i jeres system fra deres respektive arbejdsplads, og dermed løse problemet lang tid før jeres IT sikkerhed er i fare.

Der spares altså en del transporttid og -omkostninger, og du får tit en løsning, hvor jeres IT er tilbage på sporet meget hurtigere. Kontakt os og vi finder ud af, hvilken type IT support der er mest optimal for jeres virksomhed.

Få en uforpligtende snak om dine muligheder

Ring til os: +45 9645 5500
Skriv til os: mail@systemgruppen.dk

Hvis du gerne vil ringes op, så blot udfyld felterne, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Lag 18
Kontakt

Tel: +45 9645 5500

Mail: mail@systemgruppen.dk

CVR: 21697974

Afdelinger

Aalborg
Indkildevej 6F, 9210 Aalborg SØ

Herning
Viborgvej 97, 7400 Herning

Vær’ på forkant med dine digitale muligheder – Tilmeld dig vores nyhedsbrev