IT Support Aalborg

SystemGruppens medarbejdere leverer altid nærværende og personlig betjening til vores kunder ved behov for IT support i Aalborg. Vi arbejder nemlig ud fra en betragtning om, at alle – store som små – fortjener en god og effektiv kundeservice.

Professionel allround IT support i Aalborg

Vi baserer vores kundeservice på ITIL standarder og har indarbejdet procedurer for håndtering af de udfordringer, vores kunder måtte have behov for hjælp til ved behov for IT support i Aalborg. Det betyder, at vi hos SystemGruppen gør vores ypperste for at sikre hurtig og professionel IT support i Aalborg. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er at få den rette IT hjælp til PC problemer.

IT er en vigtig del af alle virksomheder, hvad enten der er tale om simpel administration eller større og mere komplekse systemer. Derfor er det også en nødvendighed at have en god samarbejdspartner ved behov for IT support i Aalborg.

Hos SystemGruppen har vi forståelsen for, at IT måske ikke er jeres stærke side. Netop derfor bistår vi også gerne jeres virksomhed som vaskeægte IT eksperter, når det kommer til håndtering af hardware og software samt opsætning af computere.

Foruden IT support i Aalborg, tilbyder SystemGruppen IT rådgivning inden for en lang række forskellige områder, og uanset udfordringens omfang kan vi helt sikkert være behjælpelige med den ideelle løsning.

IT konsulent med lokalt kendskab

Kan din virksomhed se fordelene i at have en lokal IT konsulent tilknyttet? SystemGruppen tilbyder IT support i Aalborg og resten af Nordjylland til store såvel som små virksomheder.

Vi kender de nordjyske erhvervsdrivende og ved, at det giver værdi at få lokal IT rådgivning, specielt skræddersyet til din virksomheds behov. Vi tager hånd om hele virksomhedens IT infrastruktur, fra fejlfinding i mailsystemer og installation og opdatering af antivirus programmer til konfigurationsændringer og opsætning af firewalls, netværksudstyr og softwareopdateringer.

Langsigtet samarbejde om IT support Aalborg

Vi baserer vores forretning på et langsigtet samarbejde med alle vores kunder. Det betyder, at størstedelen af vores kunder har stor tillid til det arbejde, vi udfører. Når SystemGruppen inddrages i beslutningen om nye IT tiltag, tager vi dette som et kompliment og et ganske tydeligt tegn på tillid til det arbejde, vi udfører.

Som fast sparringspartner tilbyder vi endvidere rådgivning i forbindelse med anskaffelse og anvendelse af IT i jeres virksomhed. Er jeres virksomhed interesseret i et nyt mailsystem, og har I kigget på Outlook 365 som en mulighed?

Vi bestræber op på at tilbyde vores kunder uvildig rådgivning, hvor kundens behov er den vigtigste faktor i enhver opgave. Hos SystemGruppen er vi ikke farvet af bestemte brands, når det handler om at finde en den helt rigtige IT løsning. Der arbejdes således altid på at finde et produkt eller system, der passer til den specifikke virksomhed.

Fjernsupport

Selvom din lokale IT konsulent ikke er langt væk, kan der være tidspunkter, hvor fjernsupport er en langt hurtigere og billigere løsning. Fjernsupport gør det muligt for vores medarbejdere at komme ind i jeres system fra den sædvanlige arbejdsplads for derved at løse eventuelle udfordringer nemt og problemfrit.

Der spares altså en del transporttid og -omkostninger, samtidig med at virksomhedens IT er tilbage på sporet inden for ganske kort tid. Kontakt SystemGruppen og lad os sammen finde ud af, hvilken form for IT support i Aalborg, der er optimal for jeres virksomhed!