IT-rådgivning og sparring

Med IT-rådgivning fra SystemGruppen bliver vores kunder en sparringspartner rigere og undgår ofte rigtig mange ubehagelige overraskelser som hacking angreb, driftsforstyrrelser og dårligt fungerende mailsystemer. Vi rådgiver både i forbindelse med anskaffelse og anvendelse af IT i en lang række forskellige virksomheder, fra små lokale virksomheder til store internationale firmaer.

IT-rådgivning med mulighed for vækst

Som IT-virksomhed bestræber vi, hos SystemGruppen os på at yde uvildig rådgivning til alle kunder. Vores forretning er baseret på et langsigtet samarbejde med hver enkelt kunde samt en gensidig forståelse for behov, løsninger og virkningerne af selv samme. Vi bestræber os på at skabe holdbare løsninger, der er kompatible nu og her, samtidig med at disse kan danne grundlaget for fortsat vækst. Det er dét, man kan forvente, når der tages kontakt til SystemGruppen med henblik på IT-rådgivning. Dette tager vi som et tegn på tillid til det, vi laver.

SystemGruppen tilbyder ekstern IT-rådgivning

SystemGruppen fungerer som en ekstern IT-afdeling. Det vil sige, at du slipper for at ansætte en ny medarbejder til at varetage virksomhedens IT. Når behovet for IT-rådgivning opstår, kontakter du blot din faste IT-konsulent og så sørger vedkommende for at guide dig videre derfra.

Stabile IT-systemer – også i weekenderne!

Vi rådgiver virksomhedens ledelse i forbindelse med valg, anskaffelse og implementering af ny IT. Ligeledes sørger vi for stabil og sikker drift af alle IT-systemer. Det være sig beskyttelse mod udefrakommende angreb, ligesom vi også gerne varetager support af brugerne i dagligdagen. Hos SystemGruppen er vi tilgængelige 24 timer i døgnet, også på weekender og helligdage.