IT-hjælp

Skal jeres virksomhed have implementeret et nyt IT-system? Hvordan sætter man netværk op korrekt? Eller hvad med antivirusprogrammer – hvilket antivirus program er bedst? Alt dette og meget mere kan SystemGruppen hjælpe med at finde ud af.

Foruden hosting, IT-support og backup, klarer vi også de helt praktiske IT-problemer, der måtte opstå i din virksomhed. Det er ofte en tidsmæssig udfordring selv at indkøbe og implementere nye IT-systemer, printere eller netværksudstyr.

 

IT-hjælp ved uvildig rådgivning

Det er ofte en jungle at finde ud af, hvilken løsning der er den rette for netop jeres virksomhed. SystemGruppen er en uvildig rådgiver både i forbindelse med anskaffelse og anvendelse af IT og tilbyder i den forbindelse IT-hjælp til alle typer virksomheder. Vores kunder er tilfredse med de løsninger, vi foreslår, og vi er vant til, at vores kunder spørger os, når de overvejer nye IT-tiltag. Dette tager vi som et tegn på tillid til det, vi laver. En tillid vi har opnået ved igennem mange år at have leveret de rigtige løsninger, der både passer nu og her, og samtidig skaber mulighed for fortsat vækst.

SystemGruppen tilbyder professionel IT-hjælp

Vores IT-konsulenter hjælper med at etablere din virksomheds IT-infrastruktur, så den fungerer optimalt for netop din virksomhed. IT-infrastruktur handler om sammenhængen mellem alle virksomhedens IT-systemer. Det kan være den måde server og netværk er sat op på, eller hvilket IT-udstyr man vælger. Det er individuelt fra virksomhed til virksomhed, hvilken løsning der er den bedste for at skabe et godt IT-miljø. Lad SystemGruppen bruge sin ekspertise til at finde ud af, hvad der er den rigtige IT-løsning for din virksomhed!

IT-hjælp – opsætning af Office og Outlook 365

Et godt og sikkert mailsystem er en nødvendighed i stort set alle virksomheder. Det er en stor del af både den interne og den eksterne kommunikation, hvor rigtig megen korrespondance foregår via mail. Derfor er opsætningen og ikke mindst sikkerheden meget vigtig for dig, dine medarbejdere og virksomhedens samarbejdspartnere. Med IT-hjælp fra SystemGruppen, sørger vi for, at du kommer godt i gang med Office 365 og det tilhørende Outlook 365. Vi kan hjælpe med at aktivere email signatur samt opsætning af kalender og spamfilter.

Synkronisering af mailsystemer og andre former for IT-hjælp

Vi anbefaler mange af vores kunder at anvende Office 365 og det tilhørende Outlook 365. Office 365 er et system, som er meget brugervenligt, og som gør det nemt at arbejde effektivt. Kalenderen synkroniseres med de ønskede platforme (computer, iPad og mobil). Du har altså overblikket og adgangen, uanset om du arbejder hjemmefra eller sidder på et hotelværelse i forbindelse med en forretningsrejse. Med et integreret Office 365-spamfilter er sikkerheden helt i top. SystemGruppens IT-konsulenter hjælper med opsætningen af spam filter, så der ikke kommer ubudne gæster i indbakken.