Stabil og robust IT-drift

IT-drift

At implementere et nyt IT-system kan være en kompleks størrelse og selve implementeringen er således også en mangesidet opgave, fra installering og opsætning til ajourføring og vedligeholdelse. Software og programmer er nemlig under konstant udvikling. Der kommer hele tiden nye opdateringer, som skal implementeres i systemet. IT-drift betegner selve driften af jeres servere og netværk, herunder opdateringer, overvågning og backup.

systemgruppen-ikon-it-drift

Professionel IT-drift

Hos SystemGruppen tager vi sådan noget som IT-drift meget alvorligt. Som kunde hos SystemGruppen betyder det derfor, at vi overvåger og opdaterer jeres IT-system på daglig basis. Vi overvåger servere omkring backup, onlinestatus på servere, diskforbrug, CPU-forbrug og RAM forbrug, status på kritiske processer samt netværkets VPN LAN-2-LAN tunneller og firewalls. Ved daglig overvågning af virksomhedens IT-drift, kan vi typisk komme større udfordringer i forkøbet, inden de bliver til et reelt problem.

Når vi varetager IT driften for en af vores kunder, opdaterer vi serveren regelmæssigt. Dette er med til sikre et højt sikkerhedsniveau, hvor eksempelvis hackerangreb afværges, med et system der er 100% opdateret.

Hvorfor outsource IT-drift?

Mange virksomheders IT-løsninger er simpelthen for komplekse til, at man kan klare det hele in-house. Ved at outsource denne del af virksomhedens drift, til nogen der dagligt sidder med IT drift, får man en langt mere effektiv løsning. SystemGruppens IT-konsulenter ved alt, hvad der er at vide om hardware og software. De har en datateknikker-uddannelse på 5 år.

Ved at outsource driften af diverse IT-systemer, kommer jeres IT-infrastruktur derpå også i hænderne på faguddannede medarbejdere, der ved, hvad der rører sig på området. Vores kunder får adgang til et DEDIKERET team af dygtige teknikere med et bredt kompetencefelt. Der er derfor heller ingen grund til at bekymre sig om bemanding ved ferie, sygdom eller efteruddannelse af IT-medarbejderne, når der samarbejdes med SystemGruppen.

Outsourcing af IT-drift til SystemGruppen

Outsourcing af IT-systemer er for mange virksomheder en stor beslutning, da man videregiver ansvaret for et område, som er så vigtigt for virksomhedens drift. Derfor er det også vigtigt, at man vælger en pålidelig samarbejdspartner, der forstår at sætte sig i virksomhedens sted.

Hos SystemGruppen er vi behjælpelige i den forbindelse, uanset om der tales om totaldrift af hele systemer eller blot enkelte dele af IT-infrastrukturen. Det kan være, jeres virksomhed blot mangler hjælp til opsætning af en Exchange server med Outlook 365. Eller måske overvejer I at skifte til Cloud hosting i et centralt datacenter, men ved ikke om det er den rette løsning for jeres virksomhed.

Rådgivning omkring den daglige IT-drift

I den forbindelse tilbydes alle kunder, nye såvel som gamle, rådgivning og sparring med henblik på at kunne træffe det helt rigtige valg. SystemGruppen rådgiver både i forbindelse med anvendelse og anskaffelse af virksomhedens IT. Vi yder tillige den faglige sparring, der fremadrettet måtte opstå og hjælper også gerne med løsninger, der kan skabe yderligere vækst.

Udfyld felterne, så ringer vi dig op hurtigst muligt.