Vi er vores kunders IT-afdeling

IT er forretningskritisk, fordi uden IT er det umuligt at varetage virksomhedens daglige drift. Vores kunder har lagt IT-support og IT-drift i vores hænder. Herved bliver ledelsen fri for bøvl, besvær og bekymringer, imens IT-brugerne har et tilflugtssted, hvor de kan få assistance vedr. IT-problemer og spørgsmål.

Hvorfor få en ekstern IT-afdeling?


Mange virksomheders IT-løsninger er simpelthen for komplekse til, at man kan klare det hele in-house. Ved at lægge denne del af virksomhedens drift (outsource denne del) til nogen, der dagligt sidder med IT-drift, får man en langt mere effektiv løsning og bliver selv fri for bøvl, besvær og bekymringer vedr. IT-drift og support af IT-brugerne i dagligdagen.

Ved at outsource driften af diverse IT-systemer kommer din IT-infrastruktur i hænderne på faguddannede medarbejdere, der ved, hvad der rører sig på området. Vores kunder får adgang til et DEDIKERET team af dygtige teknikere med et bredt kompetencefelt. Der er derfor heller ingen grund til at bekymre sig om bemanding ved ferie, sygdom eller efteruddannelse af IT-medarbejderne, når der samarbejdes med SystemGruppen.

Outsourcing af IT-drift til SystemGruppen

Outsourcing af IT-systemer er for mange virksomheder en stor beslutning, da man videregiver ansvaret for et område, som er så vigtigt for virksomhedens drift. Derfor er det også vigtigt, at man vælger en pålidelig samarbejdspartner, der forstår at sætte sig i virksomhedens sted.

Hos SystemGruppen er vi behjælpelige i den forbindelse, uanset om man taler om totaldrift af hele systemer eller blot enkelte dele af IT-infrastrukturen. Det kan være, at jeres virksomhed blot mangler hjælp til opsætning af filserver med tilhørende backup. Eller måske overvejer I at skifte til Cloud hosting i et centralt datacenter, men ved ikke om det er den rette løsning for jeres virksomhed.

Rådgivning omkring den daglige IT-drift
I den forbindelse tilbydes alle kunder, nye såvel som gamle, rådgivning og sparring med henblik på at kunne træffe det helt rigtige valg. SystemGruppen rådgiver både i forbindelse med anvendelse og anskaffelse af virksomhedens IT. Vi yder tillige den faglige sparring, der fremadrettet måtte opstå og hjælper også gerne med løsninger, der kan skabe yderligere vækst.

En IT-afdeling bestående af højtuddannet arbejdskraft
SystemGruppen har eksisteret siden 1999, og vi har et stærkt team af IT-konsulenter, som tilsammen har meget høje faglige kompetencer inden for IT-support, rådgivning og drift.
Udover de faglige kompetencer besidder medarbejderne også en høj grad af sociale kompetencer, til stor fordel for den gode kundeservice. Vi tager vores kunder meget seriøse og gør vores bedste for, at du som kunde får den absolut bedste IT hjælp.