IT-afdeling

Søger din virksomhed en IT-konsulent, som har styr på sagerne og som altid er til at komme i kontakt med? så er det SystemGruppen, du skal vælge til at varetage jeres IT system. SystemGruppen er din lokale IT-afdeling, uanset hvor i landet virksomhed befinder sig.

En IT-afdeling bestående af højtuddannet arbejdskraft

Højtuddannede medarbejdere er en af grundende til, at vores kunder er så tilfredse med at have valgt netop os som deres eksterne IT-afdeling. Til forskel for mange andre IT-support virksomheder, hvor medarbejderne typisk har 2-3 års uddannelse, finder du hos SystemGruppen datateknikere med 5 års uddannelse.

SystemGruppen har eksisteret siden 1999, og i vores IT-afdeling i Aalborg har vi i dag et stærkt team af IT-konsulenter som tilsammen har meget høje faglige kompetencer inden for IT-support, rådgivning og drift. Udover de faglige kompetencer, besidder medarbejderne også en høj grad af sociale kompetencer, til stor fordel for den gode kundeservice. Vi tager vores kunder meget seriøst og gør vores bedste for, at du som kunde får den absolut bedste IT hjælp.

Server hosting giver IT-sikkerhed

Hvis du og din virksomhed er i tvivl om, hvilken IT-løsning der er den mest optimale i forhold til jeres specifikke behov, yder vi gerne rådgivning og sparring i forhold til det rette IT-valg. Server hosting er en løsning, der for rigtig mange virksomheder er den rette løsning.

Ved server hosting er alle dine programmer, data, økonomisystem, mails m.m. gemt på en server i et eksternt datacenter. Det vil sige, at der ikke er en fysisk server på virksomhedens adresse. En fysisk server kan nemlig ikke beskytte IT data mod brand, oversvømmelse eller tyveri. Ved at placere data i de virtuelle servere, som kan tilgås via internettet, får man altså Cloud hosting med høj IT-sikkerhed.

Danmarks måske mest sikre IT-afdeling med eget datacenter

Vi samarbejder med Athena IT-Groups datacenter i Odense. I den 1.300 m2 store boks under jorden, som tidligere var nationalbankens pengedepot, ligger Danmarks måske mest sikre datacenter. De 30 dygtige medarbejdere i Odense er en del af SystemGruppens medarbejderstab i den forstand, at samarbejdet er helt i top, og vi har daglig kontakt. Dette er med til at skabe en server hosting løsning af meget høj kvalitet, som giver din virksomhed værdi.

IT-afdeling med kunder i hele Danmark

Selvom SystemGruppens hovedkvarter ligger i Aalborg, har vi kunder i hele Danmark. Vores lokale kunder foretrækker muligheden for, at man kan komme forbi til en kop kaffe, men rigtig mange af vores kunder finder også stor glæde ved vores fjernsupport. Fjernsupport betyder, at vores medarbejder via internettet har mulighed tilgå hver enkelt kundes IT-system. Fordelene ved fjernsupport er, at man typisk kan få løst en given udfordring langt hurtigere, da man ikke først skal have en IT-konsulent ud på adressen. Så uanset hvor i landet din virksomhed befinder sig, kan vores IT-afdeling tilbyde professionel hjælp til valg, implementering og opdatering af IT.