Ekstern IT afdeling

Det skal være en positiv oplevelse for vores kunder at søge assistance hos en ekstern IT afdeling, når de har spørgsmål eller problemer med deres IT. Som ekstern IT afdeling tilbyder SystemGruppen derfor support i forbindelse med anvendelse af IT i virksomhedens dagligdag. Vi kan også varetage drift af vores kunders egne servere eller invitere dem indenfor i vores helt eget – og i øvrigt 100% sikre – datacenter, hvor deres programmer kører på vores servere.

Hold fokus på virksomhedens kernekompetencer

Med en ekstern IT afdeling til jeres IT aktiviteter, er det muligt at holde fokus på virksomhedens kernekompetencer. I kan som virksomhed tænke i salg og vækst, i stedet for at være nervøs for, om jeres software er up-to-date og optimeret til virksomhedens konkrete behov. Vi sørger ligeledes for, at antivirusprogrammer mv. er fuldt ud opdaterede og tilsvarende moderne krav. På den måde kan I være helt sikre på, at IT sikkerheden er i top i jeres virksomhed.

I kan være trygge ved, at hvis der sker nedbrud i IT infrastrukturen, har I et helt hold af eksperter i ryggen, der står klar til at hjælpe virksomheden videre.

Ekstern IT afdeling med personlig betjening og upåklagelig kundeservice

Når I taler med vores medarbejdere, vil I opleve, at vi tager udgangspunkt i virksomhedens konkrete behov på det konkrete tidspunkt. Vi taler et sprog, alle kan forstå og bruger gerne ekstra tid, så hver enkelt kunde kan gennemskue det specifikke produkt. Vores team dækker alle nødvendige kompetencer til drift af servere, disksystemer til lagring af data samt netværk. Hvis I overdrager driften af jeres IT til SystemGruppen, kan I således føle jer helt sikre på kompetent assistance og drift – også i ferieperioder samt i weekender og på helligdage.