Cloud – hvad skal jeg vælge?

Hos SystemGruppen driver vi til dagligt cloud-løsninger på alle typer af platforme. Vi er derfor vant til at gennemskue hvilke individuelle løsninger, som vores kunder har brug for. Vi kender nemlig alle de praktiske, økonomiske og kvalitetsmæssige aspekter. Derfor kan vi rådgive dig i proces og hjælpe med implementering.

Få en gennemgang af dine muligheder


Det kan være svært at gennemskue hvordan man skal skaffe sin datakraft. Skal man vælge at have egen server i huset
, skal man vælge en hostet server i et dansk datacenter eller skal man vælge Hvad skal i vælge, egen server, hostet server eller public cloud? Der er ikke nogen scenarier, som er ens. Det kan derfor variere, om det kan svare sig at placere alle dine applikationer i en cloud.

Tendenserne 

I øjeblikket er der meget snak om public cloud, som også er rigtig smart, fordi det gør din infrastruktur skalérbar. Problemet er, at hvis dine applikationer ikke kan følge med på den skalering, så mister du dine fordele. Måske du faktisk kan ende med at løsningen bliver dyrere, når du medregner datatrafik, end hvis du havde valgt en traditionel virtuel server.

Mulighederne 

Hos SystemGruppen er vi uvildige rådgivere. Lige meget om du vælger egen server i huset, hosting i SystemGruppens datacenter, public cloud (f.eks. Microsoft Azure, Google eller Amazon) eller måske en hybrid (både public cloud og egen server) – så er driftsopgaverne stort set det samme. En server skal opdateres, overvåges, der skal laves backup og nogle gange, skal der proaktive handlinger til, for at sikre stabil drift. Vi vil ikke bestemme hvad vores kunder vælger, vi vil bare være samarbejdspartner. 

Lad os gennemgå dine muligheder

Vi er klar til at snak vedrørende dine muligheder. Vi har cloud-eksperter klar, som gerne kommer ud til jer, for at se, analysere og vurdere jeres nuværende cloud/hosting-løsning. Derfra kan vores eksperter, give jer vores bedste bud på en løsning ud fra kvalitet og økonomi.