Public Cloud

Ved du heller ikke hvilken cloud-løsning, du skal vælge? Bliv klogere på dine muligheder med public cloud her.

Hvad er public cloud?

Offentlige clouds er den mest almindelige form for cloudbaseret databehandling. De cloudbaserede ressourcer (som servere og lager) ejes og drives af en tredjepartsudbyder af cloudtjenester, og de leveres via internettet.

I forbindelse med en offentlig cloud ejes og drives al hardware, software og anden understøttende infrastruktur af cloududbyderen. I en offentlig cloud deler du hardware, lager og netværksenheder med andre organisationer eller "lejere" i cloudmiljøet. Microsoft Azure er et eksempel på en offentlig cloud.

Hos SystemGruppen er vi certificeret Microsoft forhandler. Vi har derfor mulighed for at levere Public Cloud tjenesten Microsoft Azure til din virksomhed.

Skal jeg vælge public cloud?

Der er mange forskellige parametre at tage hensyn til, når du skal træffe beslutning om, hvordan du anskaffer datakraft til din virksomhed, og det kan være svært at gennemskue, hvilken løsning der er den rigtige. Vi vil gerne være din rådgiver og sparringspartner vedr. valg af IT-platform for din virksomhed. Du kan evt. også få glæde af at læse siden om Cloud rådgivning.

cloud_public_all

Egen server, hostet server eller skyen?

Spørgsmålet er så, hvad skal du vælge?
Hos SystemGruppen ønsker vi at finde den rigtige løsning til vores kunder. Vi vil ikke bestemme, hvordan vores kunder anskaffer deres datakraft. Hvilken IT-platform der er mest hensigtsmæssigt at benytte, er forskelligt fra den ene virksomhed til den anden.

Dertil kommer at det som bedst kan betale sig, har det med at ændre sig over tid. Derfor er det vigtigt at have en fleksibilitet til at vælge den eller de platforme, som det til hver en tid er mest hensigtsmæssigt.

Vi står klar til at rådgive dig, så du kan træffe den bedste beslutning.