Private Cloud

Ved du heller ikke hvilken cloud/hosting-løsning, du skal vælge? Bliv klogere på dine muligheder med private cloud lige her.

Hvad er private cloud?

En privat cloud består af ressourcer til cloudbaseret databehandling, som udelukkende bruges af en enkelt virksomhed eller organisation. I modsætning til offentlige skyer, der leverer tjenester til flere organisationer, er en privat sky dedikeret til behovene og målene for en enkelt organisation.

Den private cloud kan være fysisk placeret i virksomhedens lokale datacenter, eller den kan være hostet i SystemGruppens datacenter, som ligger i Danmark.

SystemGruppen står for drift af de private Clouds, som vi leverer. Det er SystemGruppen, som opdaterer og overvåger serverne. SystemGruppen sørger ligeledes for, at der tages backup af data samt udfører de proaktive handlinger, som måtte være nødvendige for at sikre stabil og robust drift af vores kunders servere.

Udover dedikerede servere omfatter privat cloud et privat netværk, hvilket gør det lettere at tilpasse strukturen til vores kunders behov.

Skal jeg vælge private cloud?

Der er mange forskellige parametre at tage hensyn til, når du skal træffe beslutning om, hvordan du anskaffer datakraft til din virksomhed, og det kan være svært at gennemskue, hvilken løsning der er den rigtige. Vi vil gerne være din rådgiver og sparringspartner vedr. valg af IT-platform for din virksomhed. Du kan evt. også få glæde af at læse siden om Cloud rådgivning.

 

cloud_systemgruppen

Egen server, hostet server eller skyen?

Spørgsmålet er så, hvad skal du vælge?
Hos SystemGruppen ønsker vi at finde den rigtige løsning til vores kunder. Vi vil ikke bestemme, hvordan vores kunder anskaffer deres datakraft. Hvilken IT-platform der er mest hensigtsmæssigt at benytte, er forskelligt fra den ene virksomhed til den anden.

Dertil kommer at det som bedst kan betale sig, har det med at ændre sig over tid. Derfor er det vigtigt at have en fleksibilitet til at vælge den eller de platforme, som det til hver en tid er mest hensigtsmæssigt.

Vi står klar til at rådgive dig, så du kan træffe den bedste beslutning.