Hybrid Cloud

Ved du heller ikke hvilken cloud-løsning, du skal vælge? Bliv klogere på dine muligheder med hybrid cloud her.

Hvad er hybrid cloud?

Hybrid Cloud miljøet kaldes ofte "det bedste fra begge verdener" og kombinerer infrastrukturen i det lokale miljø – eller de private clouds – med offentlige clouds, så virksomheden kan høste fordelene ved begge.

I en hybrid cloud kan data og programmer flyttes mellem private og offentlige clouds for at tilføre hybrid clouds større fleksibilitet og flere udrulningsmuligheder. Du kan f.eks. bruge den offentlige cloud, hvis du har store datamængder, men ikke har behov for stor sikkerhed, f.eks. webbaseret mail, og den private cloud (eller en anden infrastruktur i det lokale miljø) for følsomme, virksomhedskritiske handlinger, f.eks. økonomisk rapportering.

I en hybrid cloud er "cloud bursting" også en mulighed. Det er, når et program eller en ressource kører i den private cloud, indtil der kommer en kraftig stigning i efterspørgslen (f.eks. sæsonbetonede begivenheder som onlineshopping eller indberetning af skat), hvor organisationen kan "burste gennem" til den offentlige cloud for at anvende yderligere ressourcer til databehandling.

Hos SystemGruppen leverer vi både egen server (on-premise), private cloud, public cloud – som gør det muligt for os at strikke den bedst mulige IT-infrastruktur sammen til din virksomhed.

Skal jeg vælge hybrid cloud?

Der er mange forskellige parametre at tage hensyn til, når du skal træffe beslutning om, hvordan du anskaffer datakraft til din virksomhed, og det kan være svært at gennemskue, hvilken løsning der er den rigtige. Vi vil gerne være din rådgiver og sparringspartner vedr. valg af IT-platform for din virksomhed. Du kan evt. også få glæde af at læse siden om Cloud rådgivning.

hybrid-cloud

Egen server, hostet server eller skyen?

Spørgsmålet er så, hvad skal du vælge?
Hos SystemGruppen ønsker vi at finde den rigtige løsning til vores kunder. Vi vil ikke bestemme, hvordan vores kunder anskaffer deres datakraft. Hvilken IT-platform der er mest hensigtsmæssigt at benytte, er forskelligt fra den ene virksomhed til den anden.

Dertil kommer at det som bedst kan betale sig, har det med at ændre sig over tid. Derfor er det vigtigt at have en fleksibilitet til at vælge den eller de platforme som det til hver en tid er mest hensigtsmæssigt.

Vi står klar til at rådgive dig, så du kan træffe den bedste beslutning.