Hosting

Hos SystemGruppen

IT-hosting er en individuel sag. Det er nemlig forskelligt, hvordan IT-løsninger sammensættes fra virksomhed til virksomhed. Læs med her og bliv klogere på, hvad vi kan gøre for dig.

Vi hoster gerne hele eller dele af din IT-platform

Hos SystemGruppen ved vi, at IT-løsninger skal være stabile – det er en nødvendighed i hvilken som helst virksomhed. Lige meget hvilke ydelser, som skal hostes hos SystemGruppen, er vores målsætning, at kunderne oplever stabilitet.

SystemGruppen benytter topprofessionelle datacentre med moderne og nye servere og netværksudstyr. 

SystemGruppen har en ISAE 3402 erklæring, som tager sit afsæt i ISO 27001 vedr. information og datasikkerhed. Grundlaget for erklæringen er en grundig beskrivelse af SystemGruppens driftsmæssige processer og procedurer, IT-sikkerhedspolitikker og beredskabsplaner.

Hertil kommer at SystemGruppen løbende dokumenterer alle driftshandlinger. Erklæringen udstedes hvert år på baggrund af en omfattende revision fra en ekstern revisor. 

Udover ISAE 3402 erklæringen har SystemGruppen en ISAE 3000 erklæring, som vedrører SystemGruppens håndtering af persondata. 

I kraft af ISAE 3402 og 3000 erklæringerne har SystemGruppen en effektiv kvalitetsstyring og kvalitetssikring af sit arbejde med hosting og IT-drift. Dertil skal siges, vi er grundlagt i 1999 – vi er her også i morgen. 

Eksempler på hosting hos SystemGruppen

Uanset hvilket hosting behov du har, vil SystemGruppen kunne hjælpe dig med en løsning. Det er muligt at det er mest hensigtsmæssigt for din virksomhed at overdrage en del af IT-platformen til hosting hos SystemGruppen, hvorimod en anden del fortsætter på egen server i din virksomhed. Vi rådgiver gerne om hvordan det ville være mest hensigtsmæssigt at sammensætte en fremtidig IT-platform og IT-infrastruktur. 

Lad os rådgive dig - book en vejledning

Vi er klar til at snak vedrørende dine muligheder. Vi har cloud-eksperter klar, som gerne kommer ud til jer, for at se, analysere og vurdere jeres nuværende IT-infrastruktur. Efterfølgende kommer vi med forslag til en fremtid løsning som tilgodeser både de praktiske behov og økonomi.

Udfyld felterne, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Vi byder os til på mange områder...

Dedikeret server

Vi tilbyder hosted servere, som er dedikeret til dig som kunde. Dedikeret servere betyder, at du som kunde råder over serverne og kan være med til at bestemme, hvordan de skal designes. Vi baserer serverne på den nyeste Windows Server teknologi.

Hosted print -og filserver

Vi tilbyder hosted filserver, som er dedikeret til dig som kunde. Serveren kan enten være en del af vores hosting domæne eller i sin egen arbejdsgruppe. Dedikeret filserver betyder, at du som kunde er den eneste, som placerer filer på serveren.

Hosted drev

Har du brug for at dele filer på tværs i organisationen, så har vi løsningen til dig med et hosted drev. Vi tilbyder hosted drev baseret på Windows Server teknologi med NTFS-rettigheder, som er det mest sikre filsystem.

Hosted Exchange

Med vores Hosted Exchange får du e-mail og kalenderløsning i meget høj kvalitet. Du får e-mail, der altid er opdateret, og en kalender der automatisk synkroniserer mellem alle de enheder, du bruger.

Hosting af CAD - 2D og 3D

Arbejder din virksomhed med 2D og 3D CAD-software? Så lad os om programafvikling, opdateringer og installationer til nye medarbejdere, så kan du fokusere på dine spidskompetencer. Så opnår du både, at driftsomkostningerne formindskes, og dine daglige brugeroplevelser er ligeså gnidningsfrie, som når I selv drifter de tunge programmer.

SQL Database

Har du en dedikeret SQL-server? Opbevarer du forretningskritisk data og information? Lad os hoste din SQL-database. Så er du altid sikker på, at din server forbliver hurtig, døgnovervåget og opdateret. Dertil sørger vi for, at din data altid er opbevaret sikkert, og du opnår lavere driftsomkostninger.

E-mail signatur

SystemGruppen hjælper din virksomhed med at opsætte e-mail signatur for dig og dine medarbejdere. Behovet for at markedsføre sig via e-mail er større end nogensinde. Derfor har man i dag styring af dette. Vi kan tilbyde et produkt, hvor du som kunde centralt kan styre, hvordan dine brugere skal have deres e-mail signatur opsat.

Hosting af Dynamics CRM

Har du brug for at forøge salget og styrke forholdet til kunder og relationer? Hosted CRM er et perfekt værktøj til salg- og kundeservice, som kan styrke fokus på service, opfølgninger og kundepleje og dermed booste salget.