Egen server

Hvis du har egen server, kan du nemt overdrage driften af den til SystemGruppen.

Drift af egen server

Egen server kaldes ofte ”On-Premise” i modsætning til Cloud Computer.

Med egen server sker al programafvikling og opbevaring af data på en server eller servere, som står i virksomhedens egen bygning eller lokaler.

SystemGruppen varetager egne servere for en lang række kunder. Driftsopgaverne består i hovedtræk af at sørge for løbende opdatering af serverens styresystem, overvågning af servernes ressourceforbrug og kritiske processer samt sikre, at der bliver taget backup af data. Patchopdateringer og andre handlinger, som kan påvirke virksomhedens daglige arbejde, sker uden for normal åbningstid.

Skal jeg vælge egen server?

Spørgsmålet er så, hvad skal du vælge? Hos SystemGruppen ønsker vi at finde den rigtige løsning til vores kunder. Vi vil ikke bestemme, hvordan vores kunder anskaffer deres datakraft. Hvilken IT-platform, der er mest hensigtsmæssigt at benytte, er forskelligt fra den ene virksomhed til den anden. Dertil kommer at det som bedst kan betale sig, har det med at ændre sig over tid. Derfor er det vigtigt at have en fleksibilitet til at vælge den eller de platforme, som det til hver en tid er mest hensigtsmæssigt. Vi står klar til at rådgive dig, så du kan træffe den bedste beslutning.

on-premise_

Egen server, hostet server eller skyen?

Spørgsmålet er så, hvad skal du vælge?
Hos SystemGruppen ønsker vi at finde den rigtige løsning til vores kunder. Vi vil ikke bestemme, hvordan vores kunder anskaffer deres datakraft. Hvilken IT-platform der er mest hensigtsmæssigt at benytte, er forskelligt fra den ene virksomhed til den anden.

Dertil kommer at det som bedst kan betale sig, har det med at ændre sig over tid. Derfor er det vigtigt at have en fleksibilitet til at vælge den eller de platforme som det til hver en tid er mest hensigtsmæssigt.

Vi står klar til at rådgive dig, så du kan træffe den bedste beslutning.