Olafur Birgisson - 9. maj 2019

Sammen skaber vi resultater i Aalborg

Af Olafur Birgisson, adm. direktør i SystemGruppen

SystemGruppen driver ikke kun virksomhed for egen vindings skyld – vi har et stærkt drive for at gøre en forskel i samfundet, ikke mindst i lokalområdet. Derfor tager vi aktivt del i udvalgte, lokale initiativer, som styrker fællesskabet og fremtiden for Aalborg, hvor vi har vores hovedkontor.

Det er grunden til, at vi netop har meldt os ind i ”Aalborg Alliancen”, som er en aftale mellem erhvervslivet i Nordjylland og Aalborg Kommune med fokus på sikre kvalificeret arbejdskraft, nedbringe ledigheden og medfinansiere den 3. Limfjordsforbindelse.

En stærk vision
Fællesindsatser på tværs af myndigheder, organisationer, interesser og brancher har altid været meget kendetegnende for Aalborg generelt, men jeg synes, at ”Aalborg Alliancen” er en af de stærkeste visioner, der længe er lagt frem for byen. Her vil SystemGruppen ikke stå udenfor.

Lokal arbejdskraft først
Derfor rekrutterer vi gennem Jobcentret; vi tager lærlinge, flexjobbere og freelancere ind, og vi samarbejder med Aalborg Universitet og ansætter snart en akademiker.

Ja tak til ny Limfjordsforbindelse
Vi gør, hvad vi kan for at bidrage til jobskabelsen og arbejder målrettet på etableringen af den 3. Limfjordsforbindelse. Begge dele er helt afgørende for landsdelens fremtid og fortsatte vækst, og vi håber, at endnu flere virksomheder stiller sig op skulder ved skulder for at løfte vores by i fællesskab.


***

Om Aalborg Alliancen:

Det handler om jobskabelse. Om, at vi i fællesskab nedbringer ledigheden i kommunen, så vi kan sikre både øget og kontinuerlig vækst. Om at vi hver især tager ansvar for udviklingen – ikke alene i vores respektive virksomheder, også i det omgivende samfund. Det gør vi bedst i fællesskab. Ved at forene kræfterne i en alliance på tværs. Af interesser og brancher. Af myndigheder, virksomheder og organisationer. Det er baggrunden for Aalborg Alliancen.

Læs mere på www.aalborgalliancen.dk.

Vær på forkant med dine digitale muligheder

Tilmeld dig SystemGruppens nyhedsbrev

Du får:

  • IT-nyheder, du kan bruge i din virksomhed
  • Konkret, forståelig og brugbar viden om IT-løsninger
  • Inspiration til nye, digitale muligheder
  • 1 nyhedsbrev om måneden

Få en uforpligtende snak om dine muligheder

Lag 18
Vær’ på forkant med dine digitale muligheder – Tilmeld dig vores nyhedsbrev