Wolturnus A/S

Wolturnus A/S er en 100 % dansk privatejet virksomhed, der siden 2002 har designet, produceret og solgt kørestole, håndcykler og hjælpemidler i Danmark og udlandet.

Wolturnus designteam består af specialister fra cykelindustrien og kørestolsbrugere, der gennem mange år har deltaget i eliteidræt på topniveau. Som resultat bærer Wolturnus produktserier præg af intens udvikling, indgående kendskab til brugerens behov og viden fra ekstremsporten.

SystemGruppen har i en lang årrække været Wolturnus’ samarbejdspartner vedr. ERP-systemet Dynamics C5. Derfor var det naturligt, at SystemGruppen var blandt de firmaer, som Wolturnus bad om at afgive tilbud, da Wolturnus besluttede at erstatte egne servere med hostede servere.

Ved at engagere SystemGruppen som vores IT-afdeling er jeg blevet fri for bøvl og besvær vedrørende drift og support af vores IT-systemer. Mine kollegaer og jeg har let adgang til hjælp og assistance, når vi har brug for det. Opgaverne bliver løst effektivt af SystemGruppens dygtige medarbejdere.

Da vi indgik aftalen med SystemGruppen oplevede vi en samarbejdspartner med de nødvendige faglige og menneskelige kompetencer. SystemGruppens priser var absolut konkurrencedygtige i forhold til de konkurrerende tilbud. Dertil kommer, at de var meget troværdige i måden at udarbejde og gennemgå tilbuddet på. Kombinationen af kompetencerne, priser som passede samt den gennemgående integritet gjorde, at vi ikke var i tvivl om, at SystemGruppen ville være den rigtige samarbejdspartner for os.

Lars Nørgaard, Regnskabschef, Wolturnus A/S

Få en uforpligtende snak om dine muligheder

Lag 18
Vær’ på forkant med dine digitale muligheder – Tilmeld dig vores nyhedsbrev