Vendsyssel FF

Vendsyssel FF (2013) er et resultat af samarbejde mellem flere klubber i Vendsyssel-området og en videreførelse af FC Hjørring-projektet, der blev etableret i 2006.

Vendsyssel FF sikrede sig i 2009/2010-sæsonen for første gang nogensinde oprykning til og deltagelse i 1. division. I sæsonen 2017/2018 opnåede klubben sin bedste præstation til dato, da den rykkede op i Superligaen.

Venlige og effektive


“SystemGruppen fungerer som vores IT-afdeling, og som sådan varetager de både IT-drift og IT-support. Den IT-løsning som SystemGruppen har etableret for Vendsyssel FF passer rigtig godt til klubbens behov, og den er meget fleksibel.

Hos Vendsyssel FF har vi ikke andre IT- folk end SystemGruppen. Derfor er det vigtigt for os, når vi har IT problemer eller spørgsmål til anvendelse af IT, at vi mødes med venlighed og imødekommenhed fra SystemGruppens kundesupport. SystemGruppens tilgængelighed samt evne til hurtigt og effektiv support og problemløsning har stor betydning for os.
Når SystemGruppen leverer PC´ere og andet udstyr til os, modtager vi det klargjort, således at det kan tages i brug med det samme. Hermed bliver vi fri for bøvl og besvær og kan koncentrere os om vores daglige arbejde.

Vi er meget glade for det samarbejde, som vi har med SystemGruppens medarbejdere, og jeg giver SystemGruppen mine varmeste anbefalinger som IT-samarbejdspartner.

Aage Strøm, salgschef

Få en uforpligtende snak om dine muligheder

Lag 18
Vær’ på forkant med dine digitale muligheder – Tilmeld dig vores nyhedsbrev