La Vida ApS

La Vida ApS, der er en ledende leverandør i brugskunst- og gaveartikelbranchen i Skandinavien, er lige gået fra egen server til en hostet IT-platform hos SystemGruppen A/S. La Vida traf sin beslutning om onsdagen og den følgende mandag var de i fuld drift med økonomisystem, mail og Office. Ligeledes blev der taget beslutning om at implementere et nyt salgsværktøj.

La Vida´s bevæggrunde for at vælge hosting var ønsket om at være fri for at tænke på patch opdateringer af servere, backup af data, beskyttelse mod virus og kriminelle angreb samt andre tidskrævende opgaver vedr. IT-drift.

Effektivitet og kompetencer.

Vi har oplevet, at SystemGruppen har været effektiv og kompetent i forbindelse med at flytte os fra egen server til hosting. Det har været overraskende for mig, hvor hurtigt vi kunne gå fra vores tidligere set-up til hosting. For en virksomhed som os, hvor tingene går hurtigt, er det vigtigt at kunne få hurtig support og hjælp. Vores IT-brugere er i hele Skandinavien samt Tyskland. Når de har spørgsmål eller udfordringer, kan de fremover straks få hjælp direkte ved SystemGruppen. Vi ser frem til at servicere vores kunder endnu bedre og mere effektivt.

Janne Pedersen, Indehaver

Få en uforpligtende snak om dine muligheder

Lag 18
Vær’ på forkant med dine digitale muligheder – Tilmeld dig vores nyhedsbrev