Hjerteforeningen

I Hjerteforeningen kæmper vi for det hjerte, der slår i os alle – for ingen skal stå alene, når lynet slår ned. Siden 1962 har Hjerteforeningen med viden, investeringer og vigtige resultater medvirket til, at Danmark er på internationalt topniveau indenfor forskning i hjertesygdomme.

 

I maj 2020 faciliterede og producerede SystemGruppen i samarbejde med Hjerteforeningen deres årlige generalforsamling, som grundet COVID-19 foregik online.

”Vi indledte et samarbejde med SystemGruppen i forbindelse med vores årlige repræsentantskabsmøde, som blev afholdt online grundet Covid-19. Onlinemødet var et ukendt format for både os og vores frivillige. Vores frivilliges IT-færdigheder spænder meget bredt, og det var derfor et vigtigt succeskriterium for os, at alle mødedeltagere kunne logge på og havde mulighed for at deltage i mødet. Onlineformatet skulle ikke være en hindring for deltagelse. Vi gjorde sammen med SystemGruppen meget ud af forberedelse og test forud for mødet. Overordnet oplevede vi en god IT-support. De deltagere, der oplevede udfordringer med teknikken fik den fornødne hjælp af SystemGruppens tekniske hotline uden lang ventetid, og alle mødedeltagere blev logget på mødet, og der var god tilfredshed med afviklingen af mødet.

Cecilie Dichov Lund, Specialkonsulent

Få en uforpligtende snak om dine muligheder

Lag 18
Vær’ på forkant med dine digitale muligheder – Tilmeld dig vores nyhedsbrev