Advokatfirmaet Børge Nielsen

Advokatfirmaet Børge Nielsen yder juridisk rådgivning inden for alle væsentlige områder til primært erhvervsvirksomheder, offentlige myndigheder samt realkredit- og pengeinstitutter. De 35 medarbejdere servicerer og rådgiver en bred vifte af virksomheder og organisationer. Lige fra mindre håndværksvirksomheder til store, velanskrevne, børsnoterede selskaber.

Advokatfirmaet Børge Nielsen benytter SystemGruppen som sin eksterne IT afdeling. Således har advokatfirmaet overdraget drift af virksomhedens fysiske servere, licensadministration og support af de 35 IT brugere til SystemGruppen.

Partner Thomas Schultz er er tilfreds med samarbejdet med SystemGruppen, som han siger kendetegnes af god service.

Ingen irriterende ekstraregninger!

Vi er meget tilfredse med de ydelser vi får fra SystemGruppen. Den aftale vi har indgået omfatter de ydelser der er nødvendige for at sikre en stabil og god IT drift og derfor modtager vi ikke irriterende ekstra regninger for det arbejde som bliver udført. Vi oplever at SystemGruppens medarbejdere er servicemindede og kompetente og de er altid tilgængelige. De tager telefonen når vi ringer – selv en søndag eftermiddag.

Thomas Schultz, Advokat/partner

Få en uforpligtende snak om dine muligheder

Lag 18
Vær’ på forkant med dine digitale muligheder – Tilmeld dig vores nyhedsbrev