Samuel Sommer - 24. november 2020

Opkald over VoLTE

I starten af november begyndte Flexfone at åbne op for VoLTE og WiFi-opkald på alle kunder. Det betyder, at i får forbedret dækning og talekvalitet på jeres mobiltelefoner, såfremt at jeres enhed understøtter teknologien.

Flexfone har igennem de sidste to måneder testet løsningen med både slutkunder og forhandlere. Responsen har været overvældende positiv. De er derfor glade for at meddele at de nu udruller det til alle kunder.

Udrulningen begyndte den 3. November og målet er at flytte 5.000 mobiler hver nat indtil Flexfone er i mål.

Derfor skal i være opmærksomme på, at når Flexfone opgraderer jeres abonnementer, vil i miste forbindelsen til mobilnetværket, indtil i enten foretager et opkald, sender en SMS eller genstarter telefonen. Indtil da vil de ikke modtage indgående opkald og/eller SMS. Dette kan desværre ikke undgås, og derfor udsendes denne information også på SMS.

SMS’en lyder


Hvad er Voice over LTE?
Voice over LTE (også kaldt VoLTE) eller bedre kendt som “Tale over 4G”. Det er ikke mange, der har været bevidst om det, men faktisk har man før i tiden ikke kunnet snakke i telefon over 4G-netværket, da 4G kun understøttede data. Med VoLTE kan man nu også tale over 4G, som giver hurtigere opkald, bedre lydkvalitet og dækning.

Hvad er WiFi-opkald?
WiFi-opkald gør, at du kan ringe over dit WiFi-netværk med din mobiltelefon. Dette er især godt for virksomheder, der holder til i tætisolerede eller beton-baserede lokaler eller hvis virksomheden ligger langt fra en mobilmast.

WiFi-opkald bliver takseret ligesom alle dine andre opkald på mobilen.

Vær på forkant med dine digitale muligheder

Tilmeld dig SystemGruppens nyhedsbrev

Du får:

  • IT-nyheder, du kan bruge i din virksomhed
  • Konkret, forståelig og brugbar viden om IT-løsninger
  • Inspiration til nye, digitale muligheder
  • 1 nyhedsbrev om måneden

Få en uforpligtende snak om dine muligheder

Lag 18
Vær’ på forkant med dine digitale muligheder – Tilmeld dig vores nyhedsbrev