Karriere

Drømmer du om at blive en del af vores team? Hold øje med vores stillingsopslag eller send en uopfordret ansøgning.

Job hos SystemGruppen

Hos SystemGruppen har vi altid brug for dygtige medarbejdere, som har glæden og gå-på-modet til at servicere vores kunder. Hvis du kunne tænke dig at blive en del af en virksomhed i vækst med gode og kompetente kolleger, så tjek vores ledige stillinger ud. 

IT-konsulent / datatekniker

For at betjene stigende antal kunder søger SystemGruppen en kompetent og kundeorienteret tekniker til tiltrædelse snarest muligt.

I tæt samarbejde med de øvrige konsulenter og IT-supportere, skal du være med til at drive vores infrastrukturafdeling.

Vi fungerer som ekstern IT afdeling for mange virksomheder og jobbet vil primært bestå i, at servicere vores erhvervskunder med Cloud løsninger baseret på eget hosting samt Azure. Microsoft/Office 365 løsninger med bl.a. sharepoint og intune samt eksisterende og nye OnPrem løsninger baseret på Microsoft produkter.

Uopfordret ansøgning

Hos SystemGruppen har vi altid brug for dygtige medarbejdere. Hvis du ikke finder din ønskestilling blandt vores aktuelle stillinger, så er du naturligvis meget velkommen til at søge uopfordret. Din ansøgning vil blive gemt i 6 måneder og vil blive taget i betragtning til relevante stillinger, der matcher din profil.

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på det seneste nye fra SystemGruppen.