Hvorfor SystemGruppen?

IT-teknologien er i rivende udvikling, og det kræver mange ressourcer hele tiden at være på forkant. I dag oplever mange IT-ansvarlige, at det er en stor udfordring at holde sig opdateret på det nyeste, f.eks. på digitalisering og IT-sikkerhed. IT-sikkerhed er i stigende grad et vigtigt punkt på dagsordenen i danske virksomheder, og det er ikke uden grund.

IT-systemer og de data, som de indeholder, er et eksistensgrundlag for virksomhederne. Dataene, som er etableret over tid, repræsenterer som regel en enorm stor værdi i form af virksomhedens udviklingsarbejde, forretningsforbindelser, ordrer og aftaler m.m. Det kan være meget dyrt at etablere data, hvis de tabes. Hvis ikke det lykkedes, kan det være livstruende for virksomheden.

Samtidig spreder anvendelse af IT sig løbende til flere og flere områder i virksomheden i takt med stigende digitalisering i danske virksomheder, og stadig flere dele af virksomheden bliver sårbare over for driftsmæssige forstyrrelser og sikkerhedsmæssige risici.

Selvom de fleste af os hele tiden bliver bedre til at bruge og forstå IT, bliver de dybere lag af teknologien stadigt mere komplekse, og det kræver derfor ekspertviden at håndtere driften af en virksomheds IT-systemer.

Heldigvis findes der en løsning. Ved at vælge SystemGruppen som partner opnår du adgang til kompetent assistance og service, når du har brug for det. Vi har den nødvendige allround ekspertviden og tilbyder at løfte ansvaret af dine skuldre ved i praksis at agere som en ekstern IT-afdeling. Det gør vi så effektivt og nærværende, at man skulle tro, vi var en intern IT-afdeling.

Grunde til at vælge SystemGruppen som din IT-afdeling

✔  Vi kan understøtte en stabil og sikker drift af dine IT-systemer

✔  Du er sikker på, at du kun anskaffer det nødvendige og det rigtige hardware og software

✔  Du er sikret kompetent assistance, også i ferieperioder og uden for normal åbningstid

✔  Vores team dækker alle nødvendige kompetencer

✔  Du bliver fri for bøvl, besvær og bekymringer vedr. din IT-drift

✔  Dokumenter kvaliteten og sikkerheden i driften af dine IT-systemer vha.  ISAE 3402 og 3000 erklæringer

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på det seneste nye fra SystemGruppen.