Velkommen til SystemGruppen

Hos SystemGruppen er vi en IT-afdeling for vores kunder. Det betyder at vi varetager IT-support, vi sørger for stabil og sikker drift at IT-systemerne, herunder beskyttelse for udefrakommende angreb og vi rådgiver ledelsen i forbindelse med IT. Ligeledes kan vi levere og supportere cloud hosting og telefoni. Vi er tilgængelige 24 timer i døgnet med en personlig og nærværende service over for vores kunder. SystemGruppen blev i juni 2022 en del af AddPro Danmark. Vi er blevet del af noget større, men det betyder ikke, at vi giver køb på nærheden til vores kunder. Vi vil fortsat være tilgængelige og opmærksomme på vores kunders trivsel og sikre en stabil drift af alle IT-systemerne.

SystemGruppen - en servicevirksomhed

SystemGruppen hører til i IT-branchen men i virkeligheden er vi primært en servicevirksomhed. Evnen til at give vores kunder en personlig service og at være til stede for dem når de har brug for os – selv en søndag eftermiddag – er vores vigtigste kompetencer.

Dokumenteret kvalitet
Når vi fremhæver, at vi primært er en servicevirksomhed og sekundært en IT-virksomhed, er det ikke fordi vi nedtoner vigtigheden af stærke IT-kompetencer. Stærke IT-kompetencer er forudsætningen for at kunne servicere vores kunder effektivt med høj kvalitet. Vores medarbejdere er vel uddannede IT-professionelle som er certificerede i de teknologier som vi leverer og supporterer.

I kraft af de arbejdsprocesser og procedurer som er etablerer i forbindelse med vores af ISAE 3402 og 3000 erklæringer har SystemGruppen en effektiv kvalitetssikring af vores arbejde med IT-drift og hosting. Vi lægger således stor vægt på at kvaliteten i vores arbejde er på et højt niveau. Det behøver du ikke at tage vores ord for – en anerkendt ekstern revisor kontrollerer løbende at vi udfører arbejdet i overensstemmelse med de fastlagte processer og procedurer.

team-systemgrupper_700x500

Vi ved at IT er forretningskritisk

Vi ved at IT er forretningskritisk, og at den daglige drift i en virksomhed ikke kan fungere uden en stabil og sikker drift af de IT løsninger, som understøtter virksomhedens drift. Tempoet i IT teknologiens udvikling er meget højt, og anvendelse af IT breder sig til stadig flere områder.

Det er en ressourcekrævende udfordring at varetage drift og vedligeholdelse af en virksomheds IT system. Samtidig kræver drift og vedligeholdelse af IT systemer i stigende omfang ekspertviden. Denne ekspertviden bidrager vi med, idet SystemGruppens konsulenter har flere års erfaring med drift af IT systemer – både kundernes egne systemer og hostede løsninger i SystemGruppens datacenter.

Når vi overtager ansvaret for drift af en IT installation, etablerer vi en overvågning af systemet, således at vi proaktivt kan tage hånd om potentielle problemer, inden de påvirker vores kunders drift.

24-7

Til rådighed 24 timer i døgnet

Vi leverer personlig service og er til rådighed 24 timer i døgnet. Vores IT-support er vores kunders tilflugtssted, når de har problemer med udskrift af dokumenter, adgang til mails, spørgsmål til Office pakken eller andre udfordringer vedr. anvendelse af IT.

Udover hosting og drift af IT-systemer kan SystemGruppen være behjælpelig med Microsofts økonomisystemer og en række pragmatiske apps og cloud baserede hjælpeværktøjer til forskellige faggrupper. Fællesnævneren for disse IT-værktøjer er SmartSolutions.

SystemGruppen er en Jysk virksomhed, som blev stiftet i 1999 og har kontorer i Aalborg og Herning.

 

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på det seneste nye fra SystemGruppen.