christoffer-systemgruppen phone-icon Har du brug for hjælp?
70 25 55 01
Vi står til rådighed 24/7
E-mail: support@systemgruppen.dk
certifikat-barracuda certifikat-microsoft certifikat-m-dynamics

Om SystemGruppen

Hos SystemGruppen er vi en tæt samarbejdspartner for vores kunder, og vi varetager de IT opgaver som kunderne ønsker at overdrage til os. I den sammenhæng fungerer vi som en IT afdeling for nogle af vores kunder. Vi tilbyder vores kunder nærhed i form af IT support, hvor kunderne kan henvende sig med deres IT problemer.

Vi ved at IT er forretningskritisk, og at den daglige drift i en virksomhed ikke kan fungere uden en stabil og sikker drift af de IT løsninger, som understøtter virksomhedens drift.

Tempoet i IT teknologiens udvikling er meget højt, og anvendelse af IT breder sig til stadig flere områder. Det er en ressourcekrævende udfordring at varetage drift og vedligeholdelse af en virksomheds IT system. Samtidig kræver drift og vedligeholdelse af IT systemer i stigende omfang ekspertviden. Denne ekspertviden bidrager vi med, idet SystemGruppens konsulenter har flere års erfaring med drift af IT systemer – både kundernes egne systemer og hostede løsninger i SystemGruppens datacenter. Når vi overtager ansvaret for drift af en IT installation, etablerer vi en overvågning af systemet, således at vi proaktivt kan tage hånd om potentielle problemer, inden de påvirker vores kunders drift.

Vi leverer personlig service og er til rådighed 24 timer i døgnet. Vores IT support er vores kunders tilflugtssted, når de har problemer med udskrift af dokumenter, adgang til mails, spørgsmål til Office pakken eller andre udfordringer vedr. anvendelse af IT.

Udover hosting og drift at IT-systemer kan SystemGruppen være behjælpelig med Microsofts økonomisystemer og en række pragmatiske apps og cloud baserede hjælpeværktøjer til forskellige faggrupper. Fællesnævneren for disse IT værktøjer er SmartSolutions.

SystemGruppen er en Jysk virksomhed, som blev stiftet i 1999 og har kontorer i Aalborg og Herning.

Ledige stillinger

Ingen ledig stilling i øjeblikket.

Uopfordret ansøgning

Hos SystemGruppen har vi altid brug for dygtige medarbejdere. Hvis du ikke finder din ønskestilling blandt vores aktuelle stillinger, så er du naturligvis meget velkommen til at søge uopfordret. Din ansøgning vil blive gemt i 6 måneder og vil blive taget i betragtning til relevante stillinger, der matcher din profil.

Søg uopfordret

Vi er Aalborg Håndbolds erhvervspartner

Vi støtter Dansk Handikapidræt

© Copyright - SystemGruppen