christoffer-systemgruppen phone-icon Har du brug for hjælp?
70 25 55 01
Vi står til rådighed 24/7
E-mail: support@systemgruppen.dk
certifikat-barracuda certifikat-microsoft certifikat-m-dynamics

Når backuppen redder dig fra konkurs

Det er en udbredt misforståelse, at virksomheder er sikrede mod IT-kriminalitet, hvis bare de har en backup i skyen. Det er falsk tryghed.

Af Olafur Birgisson, adm. direktør

Før sommerferien var jeg på besøg hos en ingeniørvirksomhed, som udvikler højteknologiske maskiner. Al deres kostbare viden og data lå gemt i dokumenter og filer i et IT-system, som blev drevet på en server i huset. Denne server synkroniserede op mod en datalagring i skyen.

De var sikre på, at når dataene lå to steder, var de sikrede og behøvede ikke en backup-løsning.

Men sådan fungerer det ikke rent teknisk.

Når fx en ransomware, dvs. en krypteringsmalware, angriber, krypterer den alle dine data – og bagefter synkroniseres de krypterede data også op i skyen. Nu er dine data krypteret og utilgængelige begge steder.

Hvis ikke de kriminelle bagmænd låser op for dataene igen – og det ved man aldrig, om de gør, selvom løsesummen udbetales – så kan tabet for den angrebne virksomhed være dødsstødet.

For det første er al dokumenteret viden tabt og skal skabes igen. Dertil kommer lønomkostninger og tabte ordrer. For en virksomhed på fx 20 medarbejdere løber det hurtigt op i millioner af kroner, hvilket kan lede til konkurs:

Tal fra USA viser, at 50 % af små og mellemstore virksomheder, der bliver ramt af et succesfuldt cyberangreb, er gået konkurs efter blot seks måneder.

Før vi kørte hjem fra ingeniørvirksomheden den eftermiddag, var backuppen allerede sat i gang.

Prisen er halve og hele millioner
Jeg kender også til en maskinfabrik i Jylland, som for nogle år siden var udsat for en ransomware, som krypterede al deres data. Fabrikkens omkostninger i forbindelse med arbejdstab, tabte ordrer og genetablering af data løb op i 500.000 kr. Virksomheden gik ikke konkurs, men mistede to-tre års overskud pga. mangelfuld backup.

Et tredje eksempel er Aalborg Farve og Lak, som selv har været ude og fortælle, hvordan de blev lagt ned af ondsindet software, der kaprede hele deres IT-system via noget så simpelt som en labelprinter på lageret. De valgte at lade være med at betale den krævede løsesum, men hele sagen, reetablering af systemer m.m. kostede malergrossisten omkring 1 mio. DKK.

Det er let at male et gysende trusselsbillede, fordi truslen faktisk er helt reel – også i Danmark. De tre ovenstående eksempler er fra danske, velrenommerede virksomheder.

Lad være med at gå i panik
Har du styr på din backup-løsning i samarbejde med en professionel IT-kyndig, så kan du læne dig tilbage og fortsætte arbejdet med ro i sindet.

Skulle skaden ske, at alle jeres data bliver låst af ransomeware, så lad være med at gå i panik og betale bagmændene. Kontakt din IT-samarbejdspartner, som kan hjælpe med at fjerne alt skrammel og læse backuppen ind igen.

Vi hjælper – gratis og uforpligtende
Ved du til gengæld ikke, hvordan din virksomhed er sikret, og om I har taget alle de nødvendige forholdsregler, så kontakt os. Vi giver gerne et grundigt, gratis og uforpligtende IT-tjek, som munder ud i en række håndgribelige anbefalinger, som I kan implementere med det samme.

Bliver I angrebet og står uden en holdbar backup-løsning, så slå koldt vand i blodet, og ring til os med det samme. Vi sidder klar til at hjælpe døgnet rundt på tlf. 96 45 55 00 eller tlf. 70 25 55 01.

Kilder: Ponemon Institute og Computerworld

Vær på forkant med dine digitale muligheder
Tilmeld dig SystemGruppens nyhedsbrev

 • IT-nyheder, du kan bruge i din virksomhed
 • Konkret, forståelig og brugbar viden om IT-løsninger
 • Inspiration til nye, digitale muligheder
 • 1 nyhedsbrev om måneden

Sammen skaber vi resultater i Aalborg

Af Olafur Birgisson, adm. direktør i SystemGruppen

SystemGruppen driver ikke kun virksomhed for egen vindings skyld – vi har et stærkt drive for at gøre en forskel i samfundet, ikke mindst i lokalområdet. Derfor tager vi aktivt del i udvalgte, lokale initiativer, som styrker fællesskabet og fremtiden for Aalborg, hvor vi har vores hovedkontor.

Det er grunden til, at vi netop har meldt os ind i ”Aalborg Alliancen”, som er en aftale mellem erhvervslivet i Nordjylland og Aalborg Kommune med fokus på sikre kvalificeret arbejdskraft, nedbringe ledigheden og medfinansiere den 3. Limfjordsforbindelse.

En stærk vision
Fællesindsatser på tværs af myndigheder, organisationer, interesser og brancher har altid været meget kendetegnende for Aalborg generelt, men jeg synes, at ”Aalborg Alliancen” er en af de stærkeste visioner, der længe er lagt frem for byen. Her vil SystemGruppen ikke stå udenfor.

Lokal arbejdskraft først
Derfor rekrutterer vi gennem Jobcentret; vi tager lærlinge, flexjobbere og freelancere ind, og vi samarbejder med Aalborg Universitet og ansætter snart en akademiker.

Ja tak til ny Limfjordsforbindelse
Vi gør, hvad vi kan for at bidrage til jobskabelsen og arbejder målrettet på etableringen af den 3. Limfjordsforbindelse. Begge dele er helt afgørende for landsdelens fremtid og fortsatte vækst, og vi håber, at endnu flere virksomheder stiller sig op skulder ved skulder for at løfte vores by i fællesskab.


***

Om Aalborg Alliancen:

Det handler om jobskabelse. Om, at vi i fællesskab nedbringer ledigheden i kommunen, så vi kan sikre både øget og kontinuerlig vækst. Om at vi hver især tager ansvar for udviklingen – ikke alene i vores respektive virksomheder, også i det omgivende samfund. Det gør vi bedst i fællesskab. Ved at forene kræfterne i en alliance på tværs. Af interesser og brancher. Af myndigheder, virksomheder og organisationer. Det er baggrunden for Aalborg Alliancen.

Læs mere på www.aalborgalliancen.dk.

*****

Vær på forkant med dine digitale muligheder
Tilmeld dig SystemGruppens nyhedsbrev

Du får:

 IT-nyheder, du kan bruge i din virksomhed

Konkret, forståelig og brugbar viden om IT-løsninger

Inspiration til nye, digitale muligheder

1 nyhedsbrev om måneden

”Er vores IT-sikkerhed stærk nok?”

En af de største bekymringer, vi møder hos erhvervsledere i dag, er, om deres IT-sikkerhed er stærk nok til at modstå det konstante pres fra hackere. Og ja, IT-kriminalitet er en reel trussel for enhver virksomhed, der opererer digitalt – hvilket jo faktisk inkluderer os alle.

Er vi sikret ordentligt i forhold til IT-processer, hacker-angreb og sikker mail? Vi oplever, at rigtig mange virksomhedsledere går med denne uro i baghovedet og ikke helt ved, hvordan de skal sikre sig, eller hvor de skal søge råd,” fortæller Olafur Birgisson, adm. direktør i SystemGruppen.

Hackere crawler nettet for svagheder
Og faren er ganske virkelig, lige meget om I er en stor eller lille virksomhed. Hackere sætter crawlere, som finkæmmer virksomhedssider for svagheder, i gang, og derfor er det ofte kun et spørgsmål om tid, før angrebet sker, hvis ikke man har fået lukket sine huller i IT-sikkerheden.

Alligevel maner Olafur Birgisson til besindighed:

IT-kriminalitet er et reelt issue, men der er ingen grund til panik. Du panikker heller ikke, hver gang du bevæger dig ud i trafikken – du følger færdselsloven, tager dine forholdsregler og færdes med omhu. Sådan er det også med IT-sikkerhed.

Helgardering inkluderer tre ting
Han påpeger, at optimal IT-sikkerhed har med tre ting at gøre:

 1. IT
 2. Medarbejdere
 3. Processer i virksomheden

I realiteten er der således kun ét af de punkter, der har med IT at gøre, men i en helgardering af virksomheden skal der sættes ind på alle tre punkter for at sikre sig digitalt.

Gratis IT-sikkerhedstjek
Når vi besøger en ny kunde, er første skridt derfor altid at screene virksomheden ift. disse tre punkter. Sikkerhedstjekket er gratis og uforpligtende, og munder ud i en række håndgribelige anbefalinger, som virksomheden kan implementere med det samme uden større omkostninger.

Det er måske lidt utraditionelt, men vi ønsker, at den nye kunde, vi sidder overfor, skal føle sig tryg og vide, at vi ikke er ude på at sælge dyre og unødvendige løsninger, som de reelt ikke har behov for. I stedet foreslår vi nogle ”lavthængende frugter”, som de selv kan implementere uden vores hjælp, og påpeger derefter andre områder, hvor vi kan hjælpe dem videre i processen,” siger Olafur Birgisson.

Vi tager bøvlet
Når det så er sagt, er det alligevel et faktum, at en del virksomheder ikke selv orker at bruge dyrebar tid på at sætte sig ind i det lidt mere komplicerede og tekniske aspekt af IT-sikkerhed og -support. Derfor vælger mange at gøre SystemGruppen til deres ”eksterne IT-afdeling”. På den måde slipper de for bøvlet og den nagende uro omkring IT-sikkerheden.

Vi har flere niveauer af support og samarbejder, og vi laver altid en skræddersyet løsning, der passer til den enkelte virksomhed.

*****

Vær på forkant med dine digitale muligheder
Tilmeld dig SystemGruppens nyhedsbrev

Du får:

 IT-nyheder, du kan bruge i din virksomhed

Konkret, forståelig og brugbar viden om IT-løsninger

Inspiration til nye, digitale muligheder

1 nyhedsbrev om måneden

Udlært datatekniker

Vores elev Christoffer Michno er blevet udlært og herfra SystemGruppen skal der lyde et stort tillykke. Christoffer Michno har gennemført uddannelsen “Datatekniker med speciale i infrastruktur” med flotte karakterer.

Vi har indgået aftale med Christoffer omkring fast ansættelse i stillingen som IT Infrastruktur Konsulent. Vi er glade for at kunne beholde Christoffer og dermed fastholde en stærk resurse i huset. Christoffer er med sin struktureret tilgang og arbejdsomhed en vigtig profil i SystemGruppen. Vores mål er at levere den bedste service til alle vores kunder, til aftalte tid og aftalte pris, og det ved vi at Christoffer bidrager positivt til. Vi har haft fornøjelsen af at have ham ansat som elev, men nu ser vi frem mod den næste tid hvor Christoffer skal udfolde sig som udlært tekniker.

ISAE 3402 erklæring

Der er stigende krav til at hosting udbydere og IT samarbejdspartnere kan dokumentere høj standard med hensyn til IT-sikkerhed og informationssikkerhed. Vigtigheden af en høj standard er blevet endnu større med tilkomst af EU´s persondataforordning (GDPR).

Med en ISAE 3402 erklæring som er udstedt af BDO dokumenterer SystemGruppen at vores processer og procedurer lever op til god IT-skik og understøtter IT-sikkerhed og informationssikkerhed på højt niveau.

Telefoni fra Flexfone

SystemGruppen har et ønske om at være en total leverandør af IT til vores kunder. Vi er en sparringspartner og rådgiver for vores kunder og et tilflugtssted når IT brugerne har brug for hjælp med IT i deres dagligdag.

Udover support, hosting og drift kan vi også tilbyde telefoni gennem Flexfone. Vi er autoriseret forhandler og vores teknikere er certificeret indenfor løsningen.

Via dette link kan man se en kort præsentationsvideo af Flexfone:  https://www.youtube.com/watch?v=O9oo37SunI0

Trusel om hackerangreb!!!

Vi har konstateret at i dag har flere virksomheder fået trusler om hackerangreb pr. e-mail. 
Der trues med DDoS angreb samt kryptering af filer med mindre modtageren betaler $2.400 i bitcoins. 
 For god ordens skyld vil vi gøre vores hosting kunder opmærksomme på at de ikke behøver at bekymre sig om disse trusler og derfor ikke skal betale det forlangte beløb.

Globalt Hackerangreb

I weekenden har et større globalt hackerangreb fundet sted.

Det er ransomware ved navn ”WannaCry”.

Læs bl.a. om det her:
https://lnkd.in/gbexH7d
https://lnkd.in/gb5ynN8

Vi opfordrer vores kunder til at være ekstra opmærksomme og vær særlig kritisk over for åbning af mail og links. Hold ekstra øje med om alle data er intakt, og kontakt os hvis I har mistanke om at I er blevet ramt. Det er stort set alle versioner af Windows der er berørte af angrebet.

CEO Fraud kan koste meget dyrt

Vi anbefaler at man kontakter afsenderen af mailen, hvis der er tale om anmodning om overførsel af penge til konti. For tiden er CEO Fraud meget populært.

Hold også øje med uregelmæssigheder i afsenderens mailsignatur. Hackerne er blevet meget dygtige, og derfor kan selv det i nogle tilfælde ikke være nok til at gennemskue svindel forsøget. Derfor er en telefonisk bekræftelse altid en god ide.

Effektivt spamfilter

Et godt spam filter er afgørende i kampen mod modtagelse af spam mails indeholdende virus, trojanske heste, ransomware med mere.

Her er et billede fra vores eget spam filter der viser hvor meget af den mail der modtages, som er spam! Intet spam filter kan filtrere 100% fra, men uden et spam filter bliver man overvældet med spam mails.

Danhatch A/S har valgt hosting hos SystemGruppen

Danhatch A/S er lige overgået fra egne servere til en hostet løsning hos SystemGruppen. I alt har ca. 100 IT brugere i koncernen i Danmark og udlandet fået en ny IT arbejdsplads.

Efter en meget vellykket implementering er Jacob Jensen IT ansvarlig hos Danhatch en tilfreds mand. Jacob udtaler:

”SystemGruppen har taget godt hånd om opbygning af det nye miljø samt migrering af vores data og applikationer. Hele processen gik smertefrit og vi kom i drift 2 uger før oprindelig deadline. Det nye fjernskrivebord er gennemtænkt og gennemført i høj kvalitet, hvilket danner en god og stabil ramme for IT brugernes daglige arbejde”

SystemGruppen A/S får endnu en hosting kunde

Furn Consult er en betydningsfuld aktør på det europæiske møbelmarked, med medarbejdere i Danmark, Kina, Baltikum og Malaysia. Et stabilt IT system, som kan tilgås fra de forskellige kontorer samt fra de steder i verden hvor Furn Consults rejsende medarbejdere befinder sig er kritisk for Furn Consults daglige drift.

Furn Consult har haft en hostet løsning hos en anden udbyder i en årrække. I forbindelse med opgradering af systemet valgte Furn Consult at afbryde samarbejdet med den tidligere hosting udbyder til fordel for SystemGruppen. Begrundelsen for dette valg var, at SystemGruppen kunne levere præcis den løsning som Furn Consult ønskede samtidig med at SystemGruppen tilbyder den personlige service med tilhørende nærhed som Furn Consult søgte.

Adm. direktør Benny Sørensen udtrykker stor tilfredshed med skiftet. “Jeg har oplevet rigtig dygtige medarbejdere som med sikker hånd har sørget for at flytte os til den nye IT platform hos SystemGruppen. Systemet kører meget stabilt med god performance uanset om vi kobler op i Danmark eller fra de forskellige lande som vi opererer i. Jeg oplever det rigtigt positivt, at hvis vi har nogle spørgsmål til vores IT kan vi nu kontakte mennesker som vi kender og som evner at hjælpe os, hurtig og effektivt.

Active Sportswear har valgt JobNext

Active Sportswear Int. A/S har valgt JobNext fra SystemGruppen. Troels Mathiassen fra Active Sportswear udtaler: ”JobNext skaber overblik i rekrutteringsprocessen og sparer os tid samtidig med at kommunikationen med ansøgerne kvalitetssikres. Systemet er nemt at sætte op og kan let tilpasses de enkelte stillingsopslag”

La Vida ApS har valgt hosting hos SystemGruppen

La Vida ApS, der er en ledende leverandør i brugskunst- og gaveartikelbranchen i Skandinavien, er lige gået fra egen server til en hostet IT-platform hos SystemGruppen A/S. La Vida traf sin beslutning om onsdagen og den følgende mandag var de i fuld drift med økonomisystem, mail og Office. Ligeledes blev der taget beslutning om at implementere et nyt salgsværktøj.

La Vida´s bevæggrunde for at vælge hosting var ønsket om at være fri for at tænke på patch opdateringer af servere, backup af data, beskyttelse mod virus og kriminelle angreb samt andre tidskrævende opgaver vedr. IT-drift.

I stedet vil La Vida, som i 2014 er kåret af Børsen til Gazellevirksomhed, fokusere på sine kerneaktiviteter; at skabe et attraktivt sortiment med masser af nyheder, hvor kunderne er i centrum og drive god forretning med hjertet på rette sted.

Indehaver, Janne Pedersen er meget tilfreds med den nye IT-aftale og udtaler:

”Vi har oplevet, at SystemGruppen har været effektiv og kompetent i forbindelse med at flytte os fra egen server til hosting. Det har været overraskende for mig, hvor hurtigt vi kunne gå fra vores tidligere set-up til hosting. For en virksomhed som os, hvor tingene går hurtigt, er det vigtigt at kunne få hurtig support og hjælp. Vores IT-brugere er i hele Skandinavien samt Tyskland. Når de har spørgsmål eller udfordringer, kan de fremover straks få hjælp direkte ved SystemGruppen. Vi ser frem til at servicere vores kunder endnu bedre og mere effektivt”.

Indehaver, Janne Pedersen

Fritz Schur Technical Group vælger JobNext

Så kom der endnu en kunde på vores online rekrutteringssystem JobNext. Denne gang er det Fritz Schur Technical Group. En global virksomhed med mange bolde i luften. De manglede et overskueligt system, som kunne gøre rekrutteringsprocesserne letter og mindre tidskrævende for dem. Har du også brug for det, så kontakt

Account manager

Signe Kræmmergaard Bunde

skb@systemgruppen.dk

+45 24 86 50 40

Endnu en kunde har valgt JobNext som deres rekrutteringssystem

Vela A/S i Aalborg har valgt JobNext som deres nye rekrutteringssystem. Vela traf sin beslutning om anskaffelse af JobNext på en fredag og havde taget systemet i brug den følgende mandag. Hos SystemGruppen glæder vi os over at have fået endnu en glad og tilfreds JobNext kunde.
JobNext er et Online Rekrutteringssystem, som kan spare mange timers arbejde ved rekruttering. Slut med at håndtere ansøgere, samtaler og email-kommunikation manuelt. JobNext klarer det manuelle arbejde, så vores kunder får tid til det, de er bedst til. Systemet skaber overblik over igangværende rekrutteringer og kandidater. Det kvalitetssikrer håndteringen af alle kandidaterne og er brugervenligt samt klar til brug med meget få opsætninger. Som virksomhed har vores kunder adgang til en overskuelig hjemmeside, der straks giver overblik over ansøgere eller emner. Hjemmesiden indeholder værktøjer til en effektiv screening og udvælgelse af kandidater. Kommunikationen med ansøgerne foregår også nemt og hurtigt gennem JobNext. Med JobNext kan man lave emnebanker, konkrete rekrutteringer samt tilbyde fuld kontrol & overblik over uopfordrede ansøgninger.

Lægård Revision anskaffer JobNext

SystemGruppen er glad for at byde Lægård Revision velkommen som JobNext kunde.

JobNext er et Online Rekrutteringssystem, som kan spare mange timers arbejde ved rekruttering. Slut med at håndtere ansøgere, samtaler og email-kommunikation manuelt. JobNext klarer det manuelle arbejde, så vores kunder får tid til det, de er bedst til. Systemet skaber overblik over igangværende rekrutteringer og kandidater. Det kvalitetssikrer håndteringen af alle kandidaterne og er brugervenligt samt klar til brug med meget få opsætninger. Som virksomhed har vores kunder adgang til en overskuelig hjemmeside, der straks giver overblik over ansøgere eller emner. Hjemmesiden indeholder værktøjer til en effektiv screening og udvælgelse af kandidater. Kommunikationen med ansøgerne foregår også nemt og hurtigt gennem JobNext. Med JobNext kan man lave emnebanker, konkrete rekrutteringer samt tilbyde fuld kontrol & overblik over uopfordrede ansøgninger.

SystemGruppen køber JobNext ApS

I kraft af overtagelsen kan SystemGruppen nu tilbyde sine kunder online rekrutteringssystemet JobNext. JobNext letter arbejdsbyrden ved behandling og administration af jobansøgninger, uanset om stilling er slået op på virksomhedens egen hjemmeside eller på en jobportal. JobNext er en velafprøvet service, der allerede anvendes af en række kunder. Deres erfaring er, at de opnår flere fordele ved at benytte JobNext til håndtering af stillingsansøgninger:

 • Sparer mange timers manuelt arbejde ved hver rekruttering
 • Skaber overblik over igangværende rekrutteringer og kandidater
 • Kvalitetssikrer håndteringen af kandidaterne

Se kundeudtalelser og prøv din egen demo af JobNext på http://www.jobnext.dk/

smartTRANSPORT – en nyhed fra SystemGruppen

Udviklet med udgangspunkt i kundernes behov og hverdag

smartTRANSPORT er udviklet til vognmandsforretninger i samarbejde med vognmænd. Administrerende direktør i SystemGruppen Olaf Birgisson fortæller, at løsningen er skabt med udgangspunkt i de konkrete behov, der er i mange vognmandsforretninger. Der opleves et stort og tidskrævende arbejde med planlægning og ajourføring af chaufførernes køreruter, tilbagemeldinger mellem chauffører og kontoret samt hele faktureringsprocessen. smartTRANSPORT er udviklet for at gøre alle disse processer enklere og mere effektive for alle parter.

smartTRANSPORT produktet

smartTRANSPORT er en hosted løsning. Derfor er der ingen store krav til udstyr hos kunden. Det eneste krav er, at hver chauffør skal have en tablet, som er omdrejningspunktet for hele smartTRANSPORT løsningen.
Via systemet modtager chaufførerne elektroniske kørelister, som altid er opdateret på deres skærm i bilen. Chaufførerne melder tilbage via deres tablet hvilket giver tre vigtige fordele.

 1. Kontorpersonalet kender status på ruten
 2. Dobbeltindtastninger elimineres
 3. Faktureringsprocessen effektiviseres

Olaf Birgisson fortæller om smartTRANSPORT: ”Løsningen er udviklet så hverdagen skal være nem og enkel for både chauffører og kontorpersonale, så derfor har brugervenlighed været en vigtig forudsætning i produktudviklingen. Derudover er løsningen skabt, så den effektiviserer og dermed skaber væsentlige besparelser i administrationen”.

Billig løsning der giver besparelser

smartTRANSPORT er en billig løsning for vognmandsforretninger. Man betaler et lavt månedligt beløb som afhænger af antallet af biler. Jo flere biler jo billigere er prisen pr. bil. Derudover kan der være en engangsydelse til integration med kundens økonomisystem – men også beløbene til dette er konkurrencedygtige. Alt i alt vil den effektivisering og besparelse man opnår væsentligt overstige udgiften til løsningen.

Effektivisering og en nemmere hverdag

Løsningen giver fordele for både chauffører, det administrative personale og vognmanden.
For chaufførerne bliver hverdagen nemmere og mere overskuelig da de hele tiden har en opdateret køreliste på deres tablet. Løsningen fungerer både online og offline, så derfor er man altid opdateret og alle ændringer sendes direkte til vognen ligesom chaufførenes tilbagemeldinger sendes direkte til kontoret. Derudover slipper de helt for papirarbejde da al rapportering foregår nemt og enkelt via deres tablet.
For det administrative personale giver løsningen større overblik over hvor chaufførerne befinder sig, og hvor langt de er i forhold til deres dagsruter. Og da alle chauffører løbende opdaterer systemet, kender det administrative personale altid status og kan derfor besvare eventuelle spørgsmål fra kunder nemt, korrekt og præcist. Det er også hurtigt at tage imod nye opgaver og justere en dagsrute for den chauffør, der er tættest på den nye opgave. Og sidst men ikke mindst er faktureringsproceduren hurtigere og meget mere enkel. Færdige faktureringsgrundlag dannes nemlig fra smartTRANSPORT og sendes til ERP-systemet, så der er klar til fakturering helt uden papir-og tastearbejde.
For vognmanden giver smartTRANSPORT åbenlyse fordele da det effektiviserer dagligdagen og skaber mærkbare besparelser i den administrative del af virksomheden. Derudover bliver chaufførernes arbejdsdag optimeret, så de kan nå mere.

Ønskes yderligere information:

Direktør Olaf B. Birgisson
e-mail: obb@systemgruppen.dk
Tlf: 96 45 55 09
Mobil: 24 86 50 39

Danish Art Weaving bliver ny hosting kunde hos SystemGruppen A/S

Danish Art Weaving producerer møbeltekstiler med vægt på kvalitet og stil. Vi byder Danish Art Weaving velkommen som kunde.

SystemGruppen køber Center Data i Herning

I N F O R M A T I O N S B R E V

Kære kunde hos Center Data A/S.

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi nu hedder SystemGruppen.

Center Data A/S har i gennem flere år planlagt et generationsskifte. Disse overvejelser førte sidste år til en kontakt med SystemGruppen A/S, som er baseret i Brønderslev. Ved årsskiftet blev der indledt et samarbejde mellem de to virksomheder med henblik på SystemGruppens overtagelse af Center Data. Denne overtagelse er nu gennemført.

Kort om SystemGruppen A/S

SystemGruppen A/S er en velkonsolideret virksomhed med vækstambitioner, hvor Vækst-Invest Nordjylland er medejer. Hos SystemGruppen A/S arbejder vi efter værdierne tillid, ordentlighed og hæderlighed. Vi mener, at kernen i den gode service er at levere lødig og kompetent rådgivning – og at stå til rådighed, når der er brug for os. Hos os er der aldrig langt fra et telefonopkald til handling.

Alt er det samme – bare endnu bedre

Som kunde vil du opleve, at vi også fremover har fuldt fokus på dine behov. Du vil fortsat have nøjagtig de samme kontaktpersoner, som du plejer. Vi har fortsat til huse i Kampmannsgade i Herning – og vi vil fortsat levere de IT-løsninger, specialdesignet software og den gode, omhyggelige service, du er vant til.

Men at vi nu er en del af SystemGruppen A/S betyder samtidig, at vi fremover har endnu mere på menuen! Vi bliver styrket på områder som hosting og hardware, som nu bliver en attraktiv og spændende del af de løsninger og den service, vi kan tilbyde.

Vi ser frem til at fortsætte vores gode samarbejde – nu med endnu mere at byde på.

Med venlig hilsen

Henrik Jensen, Salgschef og Olaf B. Birgisson, Adm. direktør

SystemGruppen tager nyt datacenter i brug

SystemGruppen har implementeret en Citrix baseret IT platform til Sportigans butikker i hele Danmark. Den nye platform giver butikkerne en hurtig og effektiv adgang til Office pakken, mail og Sharepoint som hostes i SystemGruppens hosting center. Ligeledes er der implementeret en online overvågning af butikkernes PC´ere således at evt. fejl kan konstateres med det samme og afhjælpes remote. Overvågningssystemet er integreret med SystemGruppens ServiceDesk system, hvor butikkerne også kan indberette evt. fejl eller rekvirere assistance.

© Copyright - SystemGruppen