christoffer-systemgruppen phone-icon Har du brug for hjælp?
70 25 55 01
Vi står til rådighed 24/7
E-mail: support@systemgruppen.dk
certifikat-barracuda certifikat-microsoft certifikat-m-dynamics

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 giver dig en e-mail- og kalenderløsning i meget høj kvalitet. Du får e-mails, der altid er opdateret, og en kalender, der automatisk synkroniserer mellem alle de enheder, du bruger. Det har aldrig været nemmere at arbejde hjemmefra eller fra et hotelværelse med Office 365 og det tilhørende Outlook 365.

Hosted Exchange fungerer til Outlook på både Windows, OS X (Mac) og de mest brugte smartphones (iPhone, HTC, Samsung m.m.). Hosted Exchange inkluderer også Outlook Web Access, som giver dig mulighed for at tilgå din mail fra en web browser, når du er på farten, eller ikke benytter Outlook.

Når du vælger Hosted Exchange, får du én samlet pakke, der styrer din e-mail, dine kontakter og din online kalender. Hos SystemGruppen står vi for administration og drift af Exchange serveren, så du kan droppe din egen server og få en IT løsning, der fungerer 100%.

Microsoft Office 365 med Outlook 

Bliver telefonen eller computeren væk eller stjålet? Dette er ikke et problem, da Office 365 Outlook ligger på en online server. Vi har stadig alle dine informationer, og du er oppe at køre igen med det samme. Du får samtidig backup, så du ikke skal bekymre dig, og vi benytter redundante servere, som sikrer høj oppetid og stabilitet.

Når du opretter et møde på mobilen i Office 365, er mødet også på telefonen. Og du kan invitere kolleger til møder eller dele kontakter med dem. Dét er effektiv e-mail, der gør dig mere produktiv. Mails, du læser på computeren, er også automatisk læst på din mobile enhed. Det samme gør sig gældende for andre ændringer, du foretager dig. Med Outlook Office får du en fuldt ud effektiv og professionel løsning, der er designet til at løse hverdagens IT problemer.

Mail system med et effektivt spam filter

I dag er det en nødvendighed at have et stærkt spam filter for at minimere risikoen for angreb via mails samt undgå, at indbakken bliver fyldt med uønskede mails.  Vi tilbyder spamfilter sammen med Hosted Exchange eller som et selvstændigt produkt. Et effektivt spam filter kan forhindre en spam mail i at komme ind i systemet og i værste fald skabe systemnedbrud. Anvender du Office 365 og det tilhørende Outlook 365, er der integreret spam filter.

SystemGruppens spam filter giver dig som kunde mulighed for selv at administrere mails, som skal frigives eller stoppes via en let tilgængelig web portal.

Vi benytter redundante spamfiltre placeret forskellige steder i Danmark, som sikrer høj stabilitet.

Vi scanner både indgående og udgående post via smart host opsætning og tilbyder også SMTP relay fra f.eks printere og andre applikationer.

© Copyright - SystemGruppen