christoffer-systemgruppen phone-icon Har du brug for hjælp?
70 25 55 01
Vi står til rådighed 24/7
E-mail: support@systemgruppen.dk
certifikat-barracuda certifikat-microsoft certifikat-m-dynamics

Microsoft Dynamics NAV

Kernen i Microsoft Dynamics NAV er enkelhed. Og samtidig dækker systemets avancerede funktioner alt, hvad du har behov for til at administrere alle aspekter af din virksomhed. Værktøjet er nemt at tilpasse til såvel brugerne, som din virksomhed. Det er nemt at bruge, implementere og vedligeholde. Det vil sige, at på den korte bane er systemet hurtigt implementeret med de eksisterende virksomhedsapplikationer. På den lange bane har du en innovativ virksomhedsløsning med lave vedligeholdelsesomkostninger. Værktøjet er et økonomistyringsprogram, også kaldet et ERP-program. Det udmærker sig ved en meget stor smidighed og kan tilpasses alle virksomheder og brancher, store som små.

Det er nemt at komme igang med brug af Microsoft Dynamics NAV, fordi det ser ud og fungerer som Microsoft Office.

Dvs. grundlæggende er brugergrænsefladen den samme, og der er mange genkendelige funktioner.

Microsoft Dynamics NAV er rollebaseret, således den enkelte bruger har overblik over de funktioner og arbejdsopgaver, som de har ansvaret for.

Det er muligt at vælge en hostet Dynamics NAV løsning, hvor medarbejderne kan arbejde med Dynamics NAV når, og hvor det passer dem bedst. Dvs. på kontoret, hjemme eller på farten.

Udover generel økonomistyring kan værktøjet anvendes til BI og rapportering, lagerstyring, kalkulationer samt sagsstyring. Der findes en lang række af standard moduler til Microsoft Dynamics NAV, således at langt de fleste styrings- og rapporteringsbehov kan dækkes ved hjælp af et standard system.

Hvis du ønsker yderligere informationer om Microsoft Dynamics, er du velkommen til at kontakte Conni Godskesen

Microsoft Dynamics NAV

Spørgsmål vedr. Microsoft Dynamics Nav ?

Conni Godskesen

cg@systemgruppen.dk

+45 40 42 73 25

© Copyright - SystemGruppen