ockasper - 16. december 2015

La Vida ApS har valgt hosting hos SystemGruppen

La Vida ApS, der er en ledende leverandør i brugskunst- og gaveartikelbranchen i Skandinavien, er lige gået fra egen server til en hostet IT-platform hos SystemGruppen A/S. La Vida traf sin beslutning om onsdagen og den følgende mandag var de i fuld drift med økonomisystem, mail og Office. Ligeledes blev der taget beslutning om at implementere et nyt salgsværktøj.

La Vida´s bevæggrunde for at vælge hosting var ønsket om at være fri for at tænke på patch opdateringer af servere, backup af data, beskyttelse mod virus og kriminelle angreb samt andre tidskrævende opgaver vedr. IT-drift.

I stedet vil La Vida, som i 2014 er kåret af Børsen til Gazellevirksomhed, fokusere på sine kerneaktiviteter; at skabe et attraktivt sortiment med masser af nyheder, hvor kunderne er i centrum og drive god forretning med hjertet på rette sted.

Indehaver, Janne Pedersen er meget tilfreds med den nye IT-aftale og udtaler:

”Vi har oplevet, at SystemGruppen har været effektiv og kompetent i forbindelse med at flytte os fra egen server til hosting. Det har været overraskende for mig, hvor hurtigt vi kunne gå fra vores tidligere set-up til hosting. For en virksomhed som os, hvor tingene går hurtigt, er det vigtigt at kunne få hurtig support og hjælp. Vores IT-brugere er i hele Skandinavien samt Tyskland. Når de har spørgsmål eller udfordringer, kan de fremover straks få hjælp direkte ved SystemGruppen. Vi ser frem til at servicere vores kunder endnu bedre og mere effektivt”.

Indehaver, Janne Pedersen

Vær på forkant med dine digitale muligheder

Tilmeld dig SystemGruppens nyhedsbrev

Du får:

  • IT-nyheder, du kan bruge i din virksomhed
  • Konkret, forståelig og brugbar viden om IT-løsninger
  • Inspiration til nye, digitale muligheder
  • 1 nyhedsbrev om måneden

Få en uforpligtende snak om dine muligheder

Lag 18
Vær’ på forkant med dine digitale muligheder – Tilmeld dig vores nyhedsbrev