aalborg-haandbold "Vi er meget tilfredse med samarbejdet. Systemerne kører stabilt, SystemGruppen er nemme at få fat i og der er altid muligt at få meningsfuld hjælp og vejledning, hvis vi har behov for det. Dette nærvær den og personlige kontakt med SystemGruppens medarbejdere, gør at vi føler os trygge i samarbejdet. Jeg kan helt sikkert anbefale SystemGruppen som en IT samarbejdspartner.

Jan Larsen, Direktør Aalborg Håndbold

"Den aftale, vi har indgået, omfatter de ydelser der er nødvendige for at sikre en stabil, og god IT drift, og derfor modtager vi ikke irriterende ekstra regninger for det arbejde, som bliver udført. Vi oplever, at SystemGruppens medarbejdere er servicemindede og kompetente, og de er altid tilgængelige. De tager telefonen, når vi ringer - selv en søndag eftermiddag.

Thomas Schultz, Advokat/partner, Advokatfirmaet Børge Nielsen

“Jeg har oplevet rigtig dygtige medarbejdere som med sikker hånd har sørget for at flytte os til den nye IT platform hos SystemGruppen. Systemet kører meget stabilt med god performance uanset om vi kobler op i Danmark eller fra de forskellige lande som vi opererer i. Jeg oplever det rigtigt positivt, at hvis vi har nogle spørgsmål til vores IT hjælper de os hurtig og effektivt.

Benny Sørensen, Adm. direktør, Furn Consult

”SystemGruppen har taget godt hånd om opbygning af det nye miljø samt migrering af vores data og applikationer. Hele processen gik smertefrit og vi kom i drift 2 uger før oprindelig deadline. Det nye fjernskrivebord er gennemtænkt og gennemført i høj kvalitet, hvilket danner en god og stabil ramme for IT brugernes daglige arbejde”

Jacob Jensen, IT ansvarlig, Danhatch

"Da vi indgik aftalen med SystemGruppen oplevede vi en samarbejdspartner med de nødvendige faglige og menneskelige kompetencer. SystemGruppens priser var absolut konkurrencedygtige i forhold til de konkurrerende tilbud. Dertil kommer, at de var meget troværdige i måden at udarbejde og gennemgå tilbuddet på. Kombinationen af kompetencerne, priser som passede samt den gennemgående integritet gjorde, at vi ikke var i tvivl.

Lars Nørgaard, Regnskabschef, Wolturnus A/S

"I forbindelse med optimering af netværk og implementering af driftsstabile løsninger har SystemGruppens konsulenter været værdifulde sparringspartnere og rådgivere med øje på både pris og kvalitet. Derfor har vi også stor tillid til SystemGruppens konsulenter, som har haft en god føling med, at vi som skole ønsker de bedste løsninger, men at vi også er nødt til at være økonomisk bevidste. Vi oplever en ordentlighed og kundevenlig service udover hvad vi tidligere har erfaret med andre leverandører."

Ivan Jeppesen, Mariager Høj- & Efterskole

Læs vores kunders fulde anmeldelser

Aalborg Håndbold

Wolturnus A/S

La Vida ApS

Furn Consult A/S

Advokatfirmaet Børge Nielsen

Mariager Høj- & Efterskole

© Copyright - SystemGruppen