Circular Computing

Grøn omstilling: CO² neutrale laptops

Køb reproducerede bærbare fra HP, DELL og Lenovo - spar op mod 40% af prisen i forhold til en ny pc

Authorized Reseller Fill_white

Større bæredygtighed

Hver dag bortskaffes 160.000 bærbare computere alene i EU. Det svarer til at 3 millioner ton it-udstyr går tabt. 70% af disse bærbare computere kan indgå i genanvendelse. Re-produktion medvirker til at vigtige råvarer ikke går tabt og til at reducere massiv produktion af e-affald.

Circular Computing™ Laptops er et certificeret CO2 neutralt produkt, der forbruger 85% mindre energi i vores genfremstillingsproces end ved produktion af en ny bærbar computer. Vi udligner kulstof emission fra produktion af det oprindelige produkt ved at plante 5 træer for hver solgt Circular Computing™ Laptop.

Den cirkulære økonomi sikrer, at råmaterialer og ressourcer genbruges og genanvendes miljørigtigt.

Hvorfor Circular Computing™?

IT-branchen er ansvarlig for 2% af den globale CO2-drivhusgas udledning, der resulterer i et overdrevent ressourceforbrug, klima ændring, forurening og e-affald.

Hvis du kunne købe de mest etiske og bæredygtige bærbare computere i verden med 97% ydeevne i forhold til de nyeste modeller og spare ca. 40 % af prisen på et tilsvarende nyt produkt, hvad ville så stoppe dig?

SystemGruppen forhandler re-producerede enterprisegrade Laptops fra førende producenter og som har givet dem et nyt liv til glæde for miljø og klima. Gør bæredygtighed og socialt ansvar til en del af din virksomheds branding overfor omverden, investorer, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Udnyt effekten af at indføre den cirkulære økonomi i din virksomheds IT-investeringer og synliggør helt konkret den CSR / ESG-værdi det tilfører din organisation.

CO² besparelse

For hver bærbar Circular Computing ™ Laptop forhindrer du ca. 380 kg CO2-emissioner ved ikke at købe nyt.

CO² kompensation

Der plantes fem træer for hver bærbar compute, som sælges, for at kompensere for CO2-emissioner fra produktets oprindelige fremstilling, re-produktion og de første tre års brug.

Undgå ressourcespild

Ved ikke at købe nyt har du bevaret værdifulde kritiske mineraler og medvirker til at forhindre e-affald fra bortskaffelse af en bærbar computer.

Genrejsning af skove

Gennem Circular Computing støttes genplantningsprojekter. Målet er at plante 1.5 millioner træer i 2021 i USA, Indien og Afrika.

Om Circular Computing™


Genfremstilling under ISO8887: 211 standard er:

”Tilbageføre et brugt produkt til mindst dens originale ydeevne og med en garanti, der svarer til (eller bedre end) da produktet oprindeligt blev fremstillet”.


Gennem vores mere end 5 timers omfattende genfremstillingsproces og 100-punkts kvalitetskontrol, leverer vi en ensartet høj kvalitet og konsistens på vore Laptops til glæde for brugerne.

Re-produktion:

✓   Nyt solid state drev 

✓   Nyt LCD-panel

✓   Nyt batteri

✓   Windows 10 Pro 64 bit

✓   Uovertruffen finish

✓   3 års garanti er standard

✓   Nordisk tastaturlayout

✓   Sikkerhed i supply i ensartet kvalitet, selv ved høje volumener

✓   Og med en besparelse på ca 40% af et tilsvarende nyt produkt

Book en uforpligtende snak om grøn-it

Udfyld felterne, så kontakter vi dig hurtigst muligt.