IT-udstyr

Grundig og ærekær rådgivning

IT-udstyr er let at anskaffe – men hvordan bindes det sammen med teknologierne som man har i forvejen? Hos SystemGruppen vil vi gerne rådgive virksomheder til strategisk indkøb både vedr. funktionalitet, men også økonomi.

IT er forretningskritisk!

Størstedelen af virksomheder i Danmark benytter IT og nye teknologier i deres dagligdag. IT er blevet forretningskritisk – både hvad angår internt brug i virksomheden, men eksternt med leverandører og samarbejdspartnere. Computeren, telefonen og måske endda tabletten, er blevet vigtige værktøjer for ansatte.

I takt med digitaliseringen, går udviklingen hurtigere end aldrig før. Det kan derfor være svært som virksomhedsejer og ledelse at træffe beslutninger omkring IT, hvis kendskabet er lavet – og der ikke er tid og ressourcer til at undersøge det. Her kommer SystemGruppen ind i billedet.

Vi rådgiver alle

Nogle af vores kunder, har ikke andre IT-folk end os - andre har måske selv en IT-medarbejder eller en mindre afdeling. Vi er vant til at få forskellige roller og i nogle tilfælde IT-chefens og andre tilfælde som ekstern rådgiver

Når vi påtager os rollen som IT-chef eller ekstern rådgiver, ønsker vi at analysere virksomhedens IT-infrastruktur. For på baggrund af dette, kan SystemGruppen danne nogle oplæg til, hvordan fremtidens IT-struktur se ud i den pågældende virksomhed - dertil ønsker vi at fremlægge oplægget, så det er forståeligt – lige meget hvor stort kendskab eller erfaring man har med IT.

Når vi laver et oplæg, gør vi det ud fra hvad vi vurderer bedst, kan betale – og nogle gange er der flere muligheder. Vi ønsker nemlig ikke at bestemme hvad vores kunder skal – vi vil gerne være samarbejdspartnere.

green

Vi kan også levere grøn-it!

Hos SystemGruppen er vi forhandler af Circular Computing™, som er refurbished og CO² neutrale laptops. Der er 97% ydeevne i forhold til de nyeste modeller, men du sparer 40% af prisen på et tilsvarende produkt. 

Find alt hvad du har brug for hos os

Som virksomhed kan du købe alle dine daglige IT-produkter hos os. Vi har ingen præferencer overfor fabrikater, det får du lov at bestemme – vi kommer gerne med vores input. Vi hjælper med alt, ligefra licensstyring til skalérbare løsninger eller udfordrende problemstillinger.

PC & bærbar

Netværksudstyr

Server

Mobiler og tablets

Skærme

Headsets

Printer

Software fra Microsoft

Få mere information om IT-udstyr fra SystemGruppen

Udfyld felterne, så kontakter vi dig hurtigst muligt.