Samuel Sommer - 29. maj 2020

IT-supporter søges [besat]

SystemGruppen søger en fuldtids IT-supporter til vores hovedkontor i Aalborg. Som vores nye IT-supporter bliver du en del af vores tekniske team i Aalborg, som servicerer og supporterer kunder i hele Danmark.

SystemGruppen er en IT-service virksomhed med hovedbase i Aalborg og afdeling i Herning. Vores målsætning er at være virksomheders og organisationers fortrukne IT-samarbejdspartner.

I vores selvopfattelse er vi primært en servicevirksomhed – uden at nedtone vigtigheden af IT-kompetencer. Vi ønsker altid at give vores kunder den bedste kundeoplevelse – samtidig med at vi hurtigt og effektivt løser deres IT-udfordringer.

Arbejdsopgaver
Som IT-supporter hos SystemGruppen vil din primære arbejdsopgaver være at servicere vores kunder telefonisk og løse deres IT-udfordringer – klassiske IT-support opgaver. Yderligere er det også et stort ønske at du også er klar til at blive udfordret og udviklet – vi giver nemlig gerne vores medarbejdere de bedste vækstbetingelser.

Vi forestiller os…
Vi forstiller os at du er uddannet IT-supporter og erhvervserfaring er naturligvis en fordel. Dertil vægter vi at du som person er serviceminded, pligtopfyldende og har et godt overblik ..(go’ til at have mange bolde i luften). Eftersom jobbet er at kommunikere med vores kunder både skriftligt og mundtligt, er det nødvendigt at du behersker dansk. Det er ønskværdigt at du behersker engelsk på et moderat niveau.

Arbejdstider
Du vil som udgangspunkt have din dagligdag i vores nye lokaler på Gugvej 128 i Aalborg. Der er tale om en fuldtidsstilling med almindelige arbejdstider. Arbejde i weekender og på helligdage kan forekomme – grundet vores support og vagtordning til vores kunder uden for almindelige arbejdstid.

Hvad kan vi tilbyde
Du vil blive en del af et stærkt team – med gode kollegaer. Vi hjælper og støtter hinanden og der går ikke en dag, hvor humor ikke er involveret. Vi tilbyder dig attraktive personaleforhold og løn efter kvalifikationer.

Tak for alle til sendte ansøgninger, stillingen er blevet besat. Husk at du altid er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning

Vær på forkant med dine digitale muligheder

Tilmeld dig SystemGruppens nyhedsbrev

Du får:

  • IT-nyheder, du kan bruge i din virksomhed
  • Konkret, forståelig og brugbar viden om IT-løsninger
  • Inspiration til nye, digitale muligheder
  • 1 nyhedsbrev om måneden

Få en uforpligtende snak om dine muligheder

Lag 18
Vær’ på forkant med dine digitale muligheder – Tilmeld dig vores nyhedsbrev