christoffer-systemgruppen phone-icon Har du brug for hjælp?
70 25 55 01
Vi står til rådighed 24/7
E-mail: support@systemgruppen.dk
certifikat-barracuda certifikat-microsoft certifikat-m-dynamics

IT support Odense

At drive og vedligeholde IT systemer kan være en udfordring, selv for den mest habile bruger at de respektive systemer. Hos SystemGruppens arbejder vi dog dagligt med alskens mere eller mindre komplekse IT systemer og bistår en lang række kunder med IT support i Odense og omegn.

Vores arbejde er baseret på ITIL standarder. Det betyder, at vi har implementeret nogle håndfaste procedurer med henblik på optimal håndtering af de udfordringer, en virksomhed fra tid til anden kan stå med, når det kommer til IT. Dette og meget andet er vores kunders garanti for personlig betjening og effektiv kundeservice i forbindelse med udførelse af IT support i Odense.

Fast samarbejdspartner om IT support i Odense

Hos SystemGruppen har vi specialiseret os i konstruktive samarbejder, hvor enhver samarbejdsaftale udarbejdes med stor hensyntagen til hver enkelt kundes specifikke behov. Med en fast samarbejdspartner til IT support i Odense er kunden garanteret en fast IT konsulent, der har indgående kendskab til den enkelte virksomheds særegne behov.

En samarbejdsaftale om IT support i Odense kan eksempelvis inkludere hjælp til implementering af nye mailsystemer, opdatering af virksomhedens intranet eller noget helt tredje.

Lokal IT support i Odense

Vi tilbyder IT support i Odense og på resten af Fyn. Kan I se fordelene i at have en lokal IT konsulent tilknyttet med henblik på hjælp til IT support?

Hos SystemGruppen er vi vant til at færdes i det fynske erhvervsliv og tror derfor også på vigtigheden i lokal IT rådgivning, hvor man som kunde kan nå sin IT konsulent inden for ganske kort tid, hvad enten det er hverdag, weekend eller helligdag. Vi hjælper med virksomhedens IT infrastruktur, fra opsætning og opdatering af antivirus programmer til konfigurationsændringer samt opsætning af firewalls og netværksudstyr.

Valg og implementering af nye IT systemer

Vores forretning er baseret på langsigtede samarbejdsaftaler, hvor langt de fleste relationer består af faste, tilbagevendende kunder, der finder stor glæde ved samarbejdet. Når SystemGruppen leverer IT support i Odense, gør vi det med ambitionen om, at hver enkelt kunde skal have tillid til, at alle opgaver løses nemt, effektivt og så billigt som muligt.

Når vores kunder endvidere inddrager os i beslutningen om nye IT tiltag, tager vi dette som et tegn på professionel tillid i det arbejde, vi udfører. Vi bestræber op på at yde en uvildig rådgivning, hvor kundens behov er det vigtigste. Vi er ikke farvet af bestemte brands, når det handler om at finde den bedste IT løsning og finder således den, der passer jeres virksomhed bedst muligt.

Fjernsupport eller lokal IT support i Odense

Om end vi betragter det som en stor fordel for os og vores kunder, at der kan tilbydes lokal IT support i Odense, er vi slet ikke i tvivl omkring vigtigheden af også at tilbyde fjernsupport. Der kan nemlig opstå situationer, hvor den mest optimale løsning er denne form for support. Fjernsupport gør det muligt for vores IT eksperter at komme ind i jeres system fra deres respektive arbejdsplads, og dermed løse et eventuelt problem, inden det vokser sig uoverskueligt stort.

© Copyright - SystemGruppen