Samuel Sommer - 9. november 2020

Invitation til webinar med Andreas Wehowsky

IT-sikkerhed er livsnødvendig!
IT-sikkerhed er et stigende problem for SMV virksomheder (små og mellemstore virksomheder). Truslen fra IT-kriminelle bliver stadig større, samtidig med at deres metoder bliver mere og mere avancerede. Konsekvensen af et IT-angreb, hvor systemerne er nede og data tabes, kan være uoverskuelige for SMV virksomheder og i yderste konsekvens være helt fatal.

Hos SystemGruppen leder vi hele tiden efter de produkter og metoder, som vores kunder kan benytte til at beskytte sig mest muligt. Et af disse produkter er MUNINN, som overvåger IT-infrastrukturen og vha. kunstig intelligens lærer at skelne mellem virksomhedens normale brug af IT, og det der sker, når IT-kriminelle påbegynder angreb. Denne viden bruger Muninn til at afværge angrebene…

Derfor afholdes d. 26 kl. 14:00 et webinar omkring IT-sikkerhed

Vi har inviteret grundlægger og direktør i wehowsky.com, Andreas Frederik Wehowsky med, som er skaberen af sikkerhedsproduktet MUNINN. Andreas vil fortælle om IT-sikkerhed, og hvordan MUNINN’s AI system stopper hackere i de tidlige angrebsfaser på en unik måde.

Tilmeld dig her

Vær på forkant med dine digitale muligheder

Tilmeld dig SystemGruppens nyhedsbrev

Du får:

  • IT-nyheder, du kan bruge i din virksomhed
  • Konkret, forståelig og brugbar viden om IT-løsninger
  • Inspiration til nye, digitale muligheder
  • 1 nyhedsbrev om måneden

Få en uforpligtende snak om dine muligheder

Lag 18
Vær’ på forkant med dine digitale muligheder – Tilmeld dig vores nyhedsbrev