christoffer-systemgruppen phone-icon Har du brug for hjælp?
70 25 55 01
Vi står til rådighed 24/7
E-mail: support@systemgruppen.dk
certifikat-barracuda certifikat-microsoft certifikat-m-dynamics

Hosting

I dag er der flere og flere virksomheder, der vælger hosting. Hosting betyder blot, at alle dine programmer og alt data placeres på virtuelle servere i et eksternt datacenter i stedet for at ligge på en lokal fysisk server. Forbindelsen til IT løsningen opnår du over internettet. Du har altså adgang til dine mails, økonomisystem og data, uanset om du er på arbejdspladsen, sidder hjemme eller på et hotelværelse.

Som kunde bliver du således fri for at tænke på backup, sikkerhedsopdatering af styresystemet, opdatering af antivirus, overvågning af diskplads og ressourceforbrug samt beskyttelse af systemerne mod udefra kommende angreb. Alt dette håndterer SystemGruppen.

Hosting sikrer høj IT sikkerhed

En af de helt store fordele ved hosting hos SystemGruppen er, at det er en IT løsning i Skyen eller Cloud løsning. Cloud, eller skyen som det kaldes på dansk, er efterhånden et vidt brugt udtryk, og alt efter hvilken slags service, der tilbydes, kan udtrykket have forskellig betydning.

Hos SystemGruppen betyder Cloud hosting, at du som kunde ikke har kritiske systemer placeret hos dig selv, men i vores datacenter. I vores sky kan vi garantere at dine data bliver i Danmark i et topmoderne datacenter, som er godkendt til Cloud hosting.

Fordelen, ved at benytte Cloud Hosting frem for lokale servere, er de mange lag af drift sikkerhed, som et datacenter kan tilbyde. Dette sikrer en meget høj IT sikkerhed, som ikke er afhængig af en enkelt fysisk server.

Med Cloud Hosting betaler du kun for den ydelse, du benytter, og du kan regulere måned for måned. Du skal ikke tænke på det bagvedliggende system, men blot nyde den høje oppetid og stabilitet. Dette er med til at sikre din virksomheds effektivitet og giver glade medarbejdere på det eller de produkter, du benytter ved os.

Vi kan sammensætte den løsning der passer bedst til dig, f.eks. hvis du ønsker en hosted Exchange server med Office 365 pakken eller adgang til ERP.

Server hosting ydelser, der tilbydes af SystemGruppen, er fleksible, skalerbare og tilpasses let til både mindre og større virksomheder. Vi sammensætter den løsning, der passer til den enkelte virksomhed og den enkelte medarbejder. Vi sikrer, at virksomheden til stadighed har adgang til de rette servere, den rette ressourcer (dataplads, hukommelse, processor kraft) og det nødvendige software.

© Copyright - SystemGruppen