christoffer-systemgruppen phone-icon Har du brug for hjælp?
70 25 55 01
Vi står til rådighed 24/7
E-mail: support@systemgruppen.dk
certifikat-barracuda certifikat-microsoft certifikat-m-dynamics

Hosted print- og filserver

Vi tilbyder hosted filserver, som er dedikeret til dig som kunde. Serveren kan enten være en del af vores hosting domæne eller i sin egen arbejdsgruppe.  Dedikeret filserver betyder at du som kunde er den eneste, som placerer filer på serveren.

Vi baserer serveren på nyeste Windows Server teknologi og højeste sikkerhed med NTFS. Tilgangen til filserveren kan enten ske via VPN (firewall eller software) eller WebDAV over HTTPS.

Du kan vælge at få en hosted print server sammen med filserveren eller som særskilt produkt. Den er også dedikeret til dig, og dermed er det kun din organisation, som trækker ressourcer fra den.

Vi baserer serveren på nyeste Windows Server teknologi og hjælper dig med at finde de rigtige printerdrivere. Tilgangen til printserveren skal ske via VPN (firewall eller software).

Har du et eksisterende domæne lokalt, men ønsker at begynde overgangen til hosting, kan serveren indmeldes i det eksisterende domæne og indgå som en del af det eksisterende setup, men uden at du skal bekymre dig om backup.

Vi varetager driften af serveren, herunder patchopdateringer samt overvågning af serverens CPU, RAM og disk forbrug.

© Copyright - SystemGruppen