christoffer-systemgruppen phone-icon Har du brug for hjælp?
70 25 55 01
Vi står til rådighed 24/7
E-mail: support@systemgruppen.dk
certifikat-barracuda certifikat-microsoft certifikat-m-dynamics

Hosted Exchange

Med vores Hosted Exchange får du e-mail og kalender-løsning i meget høj kvalitet.  Du får e-mail, der altid er opdateret, og en kalender der automatisk synkroniserer mellem alle de enheder, du bruger.

Hosted Exchange fungerer til Outlook på både Windows, OS X (Mac) og de mest brugt smartphones (iPhone, HTC, Samsung m.m.). Hosted Exchange inkluderer også Outlook Web Access som giver dig mulighed for at tilgå din mail fra en web browser når du er på farten, eller ikke benytter Outlook.

Når du vælger Hosted Exchange, får du én samlet pakke, der styrer din e-mail, dine kontakter og din online kalender.

Vi tager os af Exchange serverne, så du kan droppe din egen server og lade os om driften.

Bliver telefonen eller computeren væk eller stjålet? Så har vi stadig dine informationer, og du er oppe at køre igen med det samme. Vi har styr på backuppen for dig så du ikke skal bekymre dig og vi benytter redundante servere som sikre høj oppetid og stabilitet.

Når du opretter et møde på mobilen, er mødet også på telefonen. Og du kan invitere kolleger til møder eller dele kontakter med dem. Dét er effektiv e-mail, der gør dig mere produktiv. Mails som du læser på computeren, er også automatisk læst på din mobile enhed, det samme gør sig gældende for andre ændringer du foretager dig.

Sammen med vores Hosted Exchange får du spam filter som filtrerer uønsket mail fra inden de når at blive afleveret til dig. Du kan læse mere om vores spam filter under Spam Filter.

© Copyright - SystemGruppen